Kurs nemačkog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
25.05.2019.
Trajanje kursa:
od 1,5 do 3,5 meseci, fond od 18 do 38 dvočasa
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 10900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Novi datumi početka kurseva:

  • Kurs nemačkog jezika nivo A1 (A1 /1 i A1/2). Akcenat je na veštini govora uz praćenje najsavremenijih  metoda u podučavanju. Kurs počinje  22.05.2019., ostala su još 2 mesta, traje 3,5  meseca, fond časova 34 dvočasa, 2  puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru. Ukupna cena kursa sa popustom 15.900 dinara plaćanje u 2 rate.
  • Kurs nemačkog jezika nivo  A1/2. Akcenat je na veštini govora uz praćenje najsavremenijih metoda u podučavanju. Kurs počinje 21.05.2019., ostala su još 2 mesta, traje 2  meseca, fond časova 17 dvočasa, 2  puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru. Ukupna cena kursa sa popustom 8.000 dinara.
  • Kurs nemačkog jezika nivo A2 ( A2/1 i A2/2). Akcenat je na veštini govora uz praćenje najsavremenijih metoda u podučavanju,kurs počinje  21.05.2019., ostala su još 2 mesta, 3,5 meseca, fond časova 34 dvočasa, 2 puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru. Ukupna cena sa popustom 15.900 dinara! Plaćanje u 2 rate!
  • Kurs nemačkog jezika nivo A2/2. Akcenat je na veštini govora uz praćenje najsavremenijih metoda u podučavanju. Kurs počinje 20.05.2019., ostala su još 2 mesta, 2 meseca, fond časova 17 dvočasa, 2 puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru. Ukupna cena sa popustom 8.000 dinara!
  • Kurs nemačkog jezika nivo B1 ( B1 /1 i B1 /2 ) počinje  25.05.2019., ostala su još 2 mesta, traje 3,5 meseca, fond časova 39 dvočasa , 2  puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima uveče i vikendom po dogovoru. Ukupna cena sa popustom 21.900 dinara plaćanje u 3 rate.
  • Kurs nemačkog jezika nivo  B1 /2  20.05.2019., ostala su još 2 mesta, traje 1,5 mesec, fond časova 19 dvočasa, 2  puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima uveče i vikendom po dogovoru. Ukupna cena sa popustom 10.900 dinara plaćanje u 2 rate.

 

 

 

KURS NEMAČKOG JEZIKA ZA ODRASLE

Sa novim političko-ekonomskim uslovima u kojima se nalazi naša zemlja, te sa njenom upućenošću na zemlje Evrope, a medju njima posebno na Nemačku, kao ekonomski najjaču i nemački jezik postaje sve više tražen u svetu poslovne komunikacije na našim prostorima. Poznavanje ovog jezika omogućiće Vam da lakše i brže dodjete do zaposlenja ili da dobijete neku od stipendija koje nudi vlada ove zemlje našim studentima.

Škola stranih jezika Smiley Vam može pomoći da brzo i lako dodjete do svog cilja uz:

- pomoć iskusnih i visoko kvalifikovanih profesora nemačkog jezika koji su svoje znanje usavršavali u zemljama nemačkog govornog područja

- odabir preporučene literature i udžbenika izdatih od strane zvaničnih institucija za sertifikaciju i podučavanje nemačkog jezika ( Hueber Verlag, Duden, Langenscheidt), ovaj materijal uključuje interesantne video odlomke i interaktivne aplikacije koje se koriste na časovima ali se mogu koristiti i za samostalan rad.

- prilagodjavanje kurseva uzrastu,interesovanjima i specifičnim potrebama kandidata kada je u pitanju način usvajanja jezika 

- primenu efikasnih I praktičnih metoda podučavanja uskladjenih sa najnovijim svetskim trendovima

- rad u malim grupama od 3 do 6 polaznika čime se omogućava aktivno učestvovanje kandidata u nastavi

 

Škola stranih jezika Smiley u svojoj ponudi kurseva za odrasle nudi kurseve nemačkog jezika koji obuhvataju:

  • Kurseve nemačkog u medicini
  • Intenzivne kurseve nemačkog
  • Kurseve poslovnog nemačkog
  • Konverzacijske kurseve nemačkog

Kursevi nemačkog u školi Smiley se mogu slušati kao standardni (2 puta nedeljno po dvočas) ili intenzivni (od 3 do 5 puta nedeljno po dvočas), a svi prate i usaglašeni su sa Zajedničkim evropskim okvirom za jezike CEFR.

Trajanje kurseva zavisi od nivoa koji se pohadja, tako da početni kursevi traju  od 2 do 3 meseca a srednji i viši kursevi od 3,5  do 5 meseci.

Nastava se izvodi u moderno opremljenim učionicama čija je lokacija Novi Beograd.

Takodje za sve kurseve u ponudi organizujemo i časove preko Skype-a  za  klijente koji nisu u mogućnosti da dolaze na nastavu. Više o online nastavi pogledajte u odeljku Online nastava.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com