Kurs nemačkog jezika - online

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Devet Jugovića 7/25, Novi Sad, prikaži na mapi Online - putem interneta
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
fleksibilan fond časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 1200 din

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs nemačkog jezika - online

Pre ovog kursa pohađala sam nemački (niže nivoe) na još 2 različita mesta, trenutno sam ovde na A2/2, sve funkcioniše savršeno i što mi je najvažnije, profesorica odlično objašnjava. Definitivno ću nastaviti da pohađam časove na ovom kursu dok ne usavršim jezik. Moje iskrene preporuke!

15.06.2019. - Milica


Kurs engleskog jezika - online

Lepo iskustvo! Sat vremena časa preko skype preleti za deset minuta bukvalno, organizacija je na visokom nivou, svaka čast!

03.08.2017. - Petar


Kurs nemačkog jezika - online

Počela sam od nule, nisam znala ni da se pozdravim na nemačkom. Vremenom moj rečnik postaje bogatiji i time učenje sve zanimljivije. Sad već znam dosta reči, mogu da vodim neke jednostavne razgovore, mogu da se predstavim, kažem nešto o sebi, izrazim svoje mišljenje, čitam oglase za posao na nemačkom (razumem suštinu, a nepoznate reči u hodu prevodim). Profesorica Sonja je vrlo strpljiva. Lepo objašnjava, a kada mi nešto ide malo teže potrudi se maksimalno da mi objasni, nađe dodatne vežbice, ilustracije, tabelice. Veoma je ljubazna i trudi se da što pre odgovori na mejl, da što pre pregleda domaći zadatak. Časovi su zabavni, za sat vremena jako puno uradimo. Sve pohvale za nju.

16.06.2015. - Svetlana


Serbian for Foreigners - Online Lessons

Jelena is wonderful. Serbian is starting to make sense to me! I can finally understand and use locative!

04.06.2015. - Zora


Kurs francuskog, italijanskog, španskog jezika putem Skype-a

Počela sam Skype kurs sa vrlo slabim poznavanjem francuskog jezika i uz pomoć dobre nastavnice vrlo brzo sam osetila poboljšanje. Sada dosta razumem. Još uvek imam malo problema sa izgovorom, ali sa svakim vežbanjem sve je bolje i bolje. Ja sam jako zadovoljna svojom profesoricom francuskog. Jako se dobro razumemo i super mi objašnjava sve što mi nije jasno, a pri tom ima pravi francuski naglasak tako da izgleda kao da pričam sa pravom Francuskinjom.

04.06.2015. - Jelena


Kurs nemačkog jezika - online

Zahvaljujući časovima nemačkog preko Skype-a sve mi je jasnija upotreba određenih pojmova, razumem sve više, manje se bojim komunikacije tj. postajem sigurnija u svoje znanje. Materijal koji koristimo je dobro prilagožen mojim potrebama. Profesorica dobro objašnjava, strpljiva je, prijatna i dobro vodi čas bez praznog hoda.

04.06.2015. - Brankica


Kurs nemačkog jezika - online

Napredak je izuzetan. Sam kurs je prevazišao sva moja očekivanja. Do sada nisam imao iskustva sa učenjem online. Napredak je ostvaren zahvaljujući profesorici čija su stručnost, strpljivost i način na koji prenosi svoje znanje izvanredni. Profesorica Karg je prevazišla sva moja očekivanja.

04.06.2015. - Dragan


Kurs nemačkog jezika - online

Zahvaljujući profesorki Jeleni Vukmanović, uspeo sam konačno da progovorim lepo nemački i da razrešim silne gramatičke nedoumice koje sam do sada imao. Do sada sam imao nekoliko profesora ali niko nije znao da prenese znanje i učini časove toliko interesantnim kao profesorka Jelena tako da mogu samo najbolje pohvale da uputim. Online materijal koji profesorka nalazi je više mego interesantan. Svaka pohvala školi i organizaciji časova.

04.06.2015. - Veljko


Kurs arapskog jezika - online

Napredovala sam najviše što se tiče konverzacije. Takođe sam obnovila gramatiku i naučila još neke sitnice. Jako mi se sviđaju igrice koje smo radili na času, a koje nisu u sklopu knjige. Jako je kreativno. Ana je divna devojka koja je uvek spremna da izađe u susretm ponovi sve više puta, odličan profesor.

04.06.2015. - Aleksandra


Kurs arapskog jezika - online

Veoma sam zadovoljan kursom. Ali naglasio bih zadovoljstvo predavačem tj. Anom! She is THE BEST! Ana nas je na veoma interesantan i dopadljiv način vodila kroz A2 kurs. Želeo bih da nastavim dalje usavršavanje u vašoj školi i stoga vas molim da ništa ne menjate!

04.06.2015. - Branko


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com