Kurs mađarskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Devet Jugovića 7/25, Novi Sad, prikaži na mapi Online - putem interneta
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
6 meseci
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: 24000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Ako ispunjavate uslove za dobijanje mađarskog državljanstva, kod nas se možete naučiti mađarski jezik tako da budete spremni za intervju u konzulatu. Pripreme su organizovane kao grupna i individualna nastava.

Grupna nastava je organizovana kao kurs od 3 meseca. Časovi su dva puta nedeljno po 90 min. Ukupan fond časova je 27 časova od 90 min. Polaznici imaju mogućnost i da na kraju kursa, ukoliko žele, pohađaju jedan mesec isključivo konverzacijskog kursa kako bi utvrdili svoje znanje i stekli dodatnu sigurnost za intervju.

Na kraju kursa svi polaznici rade finalni test i dobijaju sertifikat na mađarskom jeziku. Ovaj sertifikat može se priložiti uz prijavu za državljanstvo. U toku kursa pružićemo vam konsultacije i oko pripreme dokumentacije i sastavljanja radne biografije.

Individualna nastava je organizovana u školi i  preko Skajpa. Časovi preko Skajpa su dostupni polaznicima iz cele Srbije. Polaznicima koji se odluče za ovaj vid pripreme za intervju u mađarskom konzulatu potrebno je od 20 do 30 individualnih časova da završe kurs. Na kraju kursa polaže se finalni ispit i polaznici dobijaju sertifikat o završenom kursu. Ovaj sertifikat možete priložiti uz svoju prijavu za državljanstvo. U toku kursa pružićemo vam konsultacije i oko pripreme dokumentacije i sastavljanja radne biografije.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com