Kurs italijanskog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
28 dvočasa
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 16500 din

Opis kursa

 

kurs

 

Početak kursa:

  • Kurs italijanskog A1 - Kurs  traje 3  meseca, sa fondom od 28 dvočasa, termini održavanja po dogovoru, 2 puta nedeljno po dvočas, početak kursa 5.5.2021. Cena kursa sa popustom 5.500,plaćanje u 2 rate.
  • Intenzivan  kurs italijanskog A1, traje 2 meseca sa fondom od 28 dvočasa, termini održavanja po dogovoru, 3 puta nedeljno po dvočas. Početak 5.5.2021 . Cena mesecne rate iznosi: 5500, din.
  • Online Kurs italijanskog, nivo A2, traje 2,5   meseca, sa fondom od 28 dvočasa, termini održavanja po dogovoru, 2 puta nedeljno po dvočas, početak kursa 5.5.2021. Cena mesecne rate iznosi: 5500, din.  
  • Intenzivan Kurs italijanskog, nivo A2, traje 2 meseca, sa fondom od 28 dvočasa, termini održavanja po dogovoru, 3 puta nedeljno po dvočas, početak kursa 5.5.2021. Cena mesecne rate iznosi: 5500, din. 
  • Intenzivan Kurs italijanskog, nivo B1, traje 3,5  meseca, sa fondom od 32 dvočasa, termini održavanja po dogovoru, 3 puta nedeljno po dvočas, početak kursa 5.5.2021. Cena mesecne rate iznosi: 5500, din. 
 
Kursevi se mogu slušati i ONLINE i u ŠKOLI. 

 

Ako želite da naučite italijanski i pri tome osetite pravu atmosferu Italije, na pravom ste mestu!

Uz zvuke popularne italijanske muzike, video odlomke o ovoj predivnoj zemlji, njenoj kulturi i običajima, i naravno uz pomoć veoma posvećenih profesora koji koriste najinovativnije metode u podučavanju uživajte dok učite!

Struktura kurseva je u saglasnosti sa evropskim standardima i reflektuje nivelaciju po zajedničkom evropskom okviru za jezike, od A1 početnog do C1 visokog naprednog nivoa.

Početni nivoi traju 3 meseca a srednji i viši 4 i više meseci u zavisnosti od tipa kursa (opšti ili poslovni), sa dinamikom od 2 puta nedeljno po dvočas. Vreme održavanja časova je prilagodjeno potrebama kandidata. Grupe su manje od 3 do 6 polaznika.

Pored standardnih, kursevi se mogu slušati i kao INTENZIVNI KURSEVI, sa dinamikom od 3 i više puta nedeljno, čime se znatno skraćuje vreme pripreme.

U nastavi se koriste najsavremeniji udžbenici, izdanja italijanskih izdavačkih kuća. Metode koje se koriste u podučavanju su raznovrsne i konstantno se unapredjuju, sa akcentom na komunikativnom pristupu u podučavanju koji naglašava komunikaciju i interakciju na stranom jeziku i predstavlja sredstvo ali i krajnji cilj učenja jezika i razvijanja jezičkih veština: slušanja, pisanja, čitanja i govora.


Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com