Kurs italijanskog jezika - online

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Devet Jugovića 7/25, Novi Sad, prikaži na mapi Online - putem interneta
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
fleksibilan fond časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 1200 din

Opis kursa

 

Kurs italijanskog jezika putem Skype-a

 

GDE?

Od kuće!

KAKO?

Potrebno da imate stabilnu internet vezu, instaliran i funkcionalan Skype program i mikrofon. Nakon prvog probnog časa određuje se Vaš nivo znanja italijanskog jezika kao i individualne potrebe (npr. priprema za međunarodne ispite, poslovni jezik, časovi konverzacije, i sl.)

KOLIKO?

Standardni kurs traje 60 časova, a svaki čas traje sat vremena. Međutim, broj časova se takođe može prilagoditi ličnim potrebama. Termin i učestalost časova određujete sami. Neki polaznici se odluče za jedan čas nedeljno, dok drugi imaju časove svaki dan. Časovi se održavaju svakim danom od ponedeljka do subote. Sav materijal potreban za kurs (knjigu, radnu svesku i audio fajlove) dobijate od nas u elektronskom formatu na mejl ili kao kopije na Vašu kućnu adresu. U toku časa u Skype prozor profesor unosi sve važne ispravke vokabulara, gramatike i izgovora na koje treba da obratite pažnju tako da vam chat history omogućava da imate evidenciju svih propusta. Domaći zadaci se šalju putem mejla.

Prvi čas u trajanju od 30 min je 600 din. i ujedno prilika za Vas da proverite metod i način rada na času a i za nas da proverimo Vaše znanje italijanskog jezika kako bismo mogli da Vam odredimo odgovarajući program.

CENA?

Cena jednog časa u trajanju od 1h je 1.200din za polaznike iz zemlje ili 12.5 evra za polaznike iz inostranstva. Uplate se vrše na račun škole, a po završenom kursu na kućnu adresu dobijate diplomu. Diplome sadrže i naziv kursa po međunarodnoj (CEF) skali tako da se mogu koristiti kao referenca i u inostranstvu. Uplate je moguće vršiti na rate.

KONTAKT?

Ukoliko ste zainteresovani za prvi probni čas molimo Vas da nam putem mail-a date svoje podatke na Skype-u (username ili email adresu) na osnovu kojih Vas možemo kontaktirati, kao i datum i vreme koje bi Vam odgovaralo za čas. Mi ćemo Vas zatim kontaktirati da potvrdimo termin i onda mozemo početi sa časom! i iz svih krajeva Srbije ali i iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, SAD, Rusije, Norveške, Holandije, Nemačke, Italije, Argentine, itd.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com