Kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
tri meseca
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Subotica

CENA: 16000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Kurs nadogradnje noktiju

Ja sam išla na kurs nadogradnje noktiju. Jako sam zadovoljna sve sam naučila. Hvala

16.12.2015. - Melinda


Sve vise od 6 polaznika je mnogo da bi se realizovala nastava na kvalitetan nacin. Nas je bilo 15 u gurpi. Profesorka madjarskog jezika Ibolja je fantasticna ali ne moze ni ona sa mnogo ljudi da izadje na kraj.

20.07.2014. - Milos


Posle položenog kursa o osnovi računarstva, naravno da se upisujem na Word i Excel. Hvala Vladimiru Milodanoviću na uloženum trudu. Odličan je predavač, napominjem da nisam u prvom cvetu mladosti(48).Više se ne osećam nepismenom osobom. Rad na laptopu, susretljiv predavač, objašnjenja dok ti nije jasno. Šta jos očekivati. Nadam se sličnome i na sledećem kursu.

06.01.2014. - Ema


Preduzetničko računovodstvo

Svakome ko hoće ozbiljno da se bavi ovim zvanjem,preporučujem kurseve za samostalnu knjigovođu kao i napredni kurs. Na predavanjima pored stručnosti,izvire i lepota računovodstva kao nauke i prakse,i veština onoga ko uspe da spoji to dvoje! Dobila sam znanje i samopouzdanje da sad otvorim svoju knjigovodstvenu agenciju.

10.05.2013. - Beatrix


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com