Kurs arapskog jezika - A1 nivo

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Obilićev Venac 17, Knez Mihailova 19, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
2019-10-21
Trajanje kursa:
64 časa / 4 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 4000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Arapski jezik

Pre mesec dana sam krenula na Arapski jezik. Mislila sam da ce mi biti jako teško da naučim njihova slova i izgovor za početak, međutim profesorka nam je sve lepo pojasnila i razjasnila. Takođe, grupa od nas četiri koje pohađamo arapski jezik lepo uklopila. U školi stvarno dobro može da se savlada jezik, a kasnije i da se polazu testovi za A1,A2.... i to ulazi u sklopu mesečne cene. Prezadovoljna sam načinom rada u školi.

12.02.2014. - Milica


Arapski jezik

Skoro sam pohađao kurs i dobio a1 sertifikat. Odabrao sam kurs zbog cene, a ostalim stvarima sam bio prijatno iznenađen, prvo činjenicom da nam je svima maksimalno omogućeno da pohađamo u najpovoljnijem terminu a ono što sam naučio prevazilizi nivo a1 koji je predviđen ovim kursom. Takođe profesorka ima dara da prenese znanje uz mogućnost da nam bude objašnjeno sve što nam nije jasno uvek. Rečeno mi je i da su držali časove i u Alžirskoj ambasadi. Inače, ko planira da uči arapski moraće i kod kuće da zapne malo da bi se što naučilo jer nema učenja ako se ne obnavlja. Ne kažem da sam bih sada mogao da gledam arapske filmove ili razumem neku konverzaciju (neku prostu verovatno), ali znam da sam dosta reči naučio a isto tako i u vezi konstrukcije rečenica i druge stvari. Čak sam naučio da pišem levom rukom, po svom izboru. Planiram da ponovo pohađam predavanja za viši nivo.

26.07.2013. - Danko


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com