Konverzacijske radionice engleskog jezika - online ili u školi

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dušanov bazar lokal 103, 104 (Dušanova ulica 54-72), 18000 Niš, Niš, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
cena je za 90 minuta, fond časova po dogovoru
Vreme održavanja:
celodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Niš, Online - putem interneta

CENA: od 2000 din

Opis kursa

Spell školi stranih jezika organizuje konverzacijske radionice Let’s speak  za sve zainteresovane. Možete formirati sami svoju ekipu za razgovor na egleskom i to po ceni od 2.000 din po radionici za sve, a profesori iz Centra Spell su tu da sve protekne kako treba (u vidu materijala, pospešivanja razgovora, koordinacije, jezičke pomoći). U grupi mogu biti najviše osmoro!

 

Kada govorimo, većina ljudi obraća pažnju na to šta će reći, izgovor, odabir reći, gramatiku i slično. Previše, zar ne? Zato težimo da budemo kratki u odgovoru, da pričamo sporije i da ponekad izbegavamo da bilo sta kažemo.

Drugi problem je što u tom slučaju zaboravimo da slušamo druge. Razmišljamo o tome šta ćemo mi reći i kako. Ne slusajući druge, mi smo izgubili priliku da vodimo normalan dijalog. Ali, ne samo to! Nismo čuli gramatiku, izraze i konstrukcije rečenica koje je sagovornik upotrebio. Jedan vid učenja je učenje od drugih, ćak i ako sagovornik greši jer lakse uočavamo greške drugih nego svoje. Uostalom, razgovor je proces koji se odvija u dva ili više smera.

Dakle, možda znate dosta toga o jeziku, ali je to vaše znanje pasivno ukoliko ga ne koristite. Vaš cilj je da ga AKTIVIRATE na neki način.

Najbolji način da naučite da se izražavate i iskoristite svoje znanje kao i da ga poboljšate, je VEŽBA.

Pisanje je jedan od načina da koristite jezik. Možete ispraviti napisano, proveravati i dopunjavati, pa na taj način poboljšati jezik. Inače, pisanje može biti korisno i za govor. Ako nemate vremena ili nemate sa kim da komunicirate, pisanje vam može biti od koristi, ali svakako ne može zameniti govor.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com