Intenzivni kursevi nemačkog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
21.09.2017.
Trajanje kursa:
2 meseca
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 140 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 


Početak kurseva:

  • Intenzivan kurs nemačkog jezika nivo A1 (A1 /1 i A1/2) - Akcenat je na veštini govora uz praćenje najmodernijih metoda u podučavanju , kurs počinje 23.09.2017, ostala su još 2 mesta, traje 2,5 meseca , fond časova 32 dvočasa,  3 puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i  uveče i vikendom po dogovoru ,ukupna  cena  kursa sa popustom 140 eura, plaćanje u ratama!
  • Intenzivan kurs nemačkog jezika nivo A2 ( A2/1 i A2/2) - Akcenat je na veštini govora uz praćenje najmodernijih metoda u podučavanju,kurs  počinje 20.09.2017, ostala su još 2 mesta, 3 meseca, fond časova 32 dvočasa, 3   puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima  uveče i vikendom po dogovoru,ukupna cena sa popustom 140 eura ! Plaćanje u ratama!
  • Intenzivan kurs nemačkog jezika nivo B1 ( B1 /1 i B1 /2 ) počinje 19.09.2017., ostala su još 2 mesta, traje 3,5   meseca, fond časova 36 dvočasa , 3   puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima i vikendom ,ukupna cena sa popustom 169 eura, plaćanje u 3  rate. 
  • Intenzivan kurs nemačkog jezika nivo B2 ( B2/1 i B2/2) počinje 21.09.2017., ostala su još 2 mesta,traje  3,5 meseca, fond časova 40 dvočasa, 3     puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru,ukupna cena sa popustom 199 eura, plaćanje u ratama!
  • Intenzivan kurs nemačkog jezika nivo  C1/2 počinje 23.09.2017., ostala su još 2 mesta, 2 meseca, fond časova 22 dvočasa, 3   puta nedeljno po dvočas, termini radnim danima popodne i uveče i vikendom po dogovoru,ukupna cena sa popustom 120 eura, plaćanje u 2 rate!

 

 

 

INTENZIVNI KURS NEMAČKOG JEZIKA

Intenzivni kursevi nemačkog jezika su namenjeni kandidatima:

- Koji imaju potrebu da što pre budu u stanju da progovore i aktivno se služe nemačkim jezikom,

- Koji su vremenski ograničeni i žele da u najkraćem optimalnom vremenu predju i usvoje gradivo odredjenog kursa,

- Koji žele da se potpuno okruže nemačkim jezikom učestalim dolascima na nastavu i korišćenjem interaktivnih sadržaja za samostalno učenje.

Cilj kurseva je:

- da posebnom metodologijom, koja je razvijena isključivo u svrhe aktivacije znanja, osposobi kandidate da konačno bez oklevanja i straha progovore na nemačkom jeziku, primenom ciljnih jezičkih fraza i sa fokusom na stvarne svakodnevne teme i situacije.

Nudimo:

- Besplatno ulazno testiranje uz konsultacije u pogledu izbora tipa kursa

- Rad u malim grupama od 3 do 6 polaznika

- Učenje po modernim metodama i sadržajima uz primenu nemačkog jezika

- Unapredjenje sve 4 jezičke veštine sa akcentom na govoru i reprodukciji usvojenog sadržaja

- Polaganje izlaznog testa i izdavanje sertifikata

U nastavi se koriste udžbenici eminentnih nemačkih izdavača, odobrenih od nadležnih nemačkih institucija za sertifikaciju i podučavanje nemačkog jezika kao i bogat i zanimljiv dodatni material u obliku video odlomaka.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com