Intenzivni kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Blok 45, TC Enjub, Jurija Gagarina 229, središnji deo, I sprat, lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
26.02.2020.
Trajanje kursa:
6 nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

25%
popust
CENA: 12000 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 16000 din
Popust važi do: 30-11-2020

Opis kursa

Centar za strane jezike Linguista organizuje za Vas Intenzivni kurs engleskog jezika.

Intenzivni kurs engleskog jezika je pravi izbor za Vas ako želite da ovladate stranim jezikom u što kraćem roku. Tokom kursa razvijamo sve 4 jezičke veštine kroz niz interaktivnih i interesantnih vežbanja.

Cena kursa je 12-15.000 dinara, zavisno od nivoa. Mogućnost plaćanje u dve rate, na početku kursa i na sredini kursa. 

Kurs traje 6 nedelja. Nastava se održava 4x90 minuta nedeljno. Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u poslepodnevnim ili večernjim terminima. 

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike), tj nivoi od A1-C2. Za polaznike koji su već učili engleski jezik, ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja.

Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite tečno i samouvereno.

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa. Opšti kurs podrazumeva vežbanje sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com