Intenzivni kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229 lokal 266, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
6 nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: 15000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Centar za strane jezike Linguista organizuje za Vas Intenzivni kurs engleskog jezika.

Intenzivni kurs engleskog jezika je pravi izbor za Vas ako želite da ovladate stranim jezikom u što kraćem roku. Tokom kursa razvijamo sve 4 jezičke veštine kroz niz interaktivnih i interesantnih vežbanja.

Cena kursa je 15.000 dinara. Mogućnost plaćanje u dve rate, na početku kursa i na sredini kursa. 

Kurs traje 6 nedelja. Nastava se održava 4x90 minuta nedeljno. Termini se utvrđuju u dogovoru sa polaznicima. Nastava se organizuje u poslepodnevnim ili večernjim terminima. 

U zavisnosti od vašeg nivoa znanja bićete upisani na odgovarajući nivo. Nivoi su u skladu sa CEF (Zajednički evropski referentni okvir za jezike), tj nivoi od A1-C2. Za polaznike koji su već učili engleski jezik, ulazno testiranje je obavezno radi utvrđivanja nivoa znanja.

Testiranje je besplatno i odvija se u prostorijama škole.

Naši nastavnici su obrazovani, kreativni i energični, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa odraslim polaznicima.Cilj nam je da kroz kreativnu i interaktivnu nastavu pomognemo odraslima da što pre i što lakše usvoje strani jezik. Odrasli polaznici često imaju poteškoće u usmenoj komunikaciji usled nekih prethodnih negativnih iskustava. Mi smo tu da vam pomognemo da prevaziđete taj strah i da progovorite tečno i samouvereno.

Nastavne metode koje koristimo su savremene i prilagođene radu sa odraslima. U nastavi koristimo udžbenike, radne sveske, audio i video materijal, dodatne materijale iz novina i časopisa. Opšti kurs podrazumeva vežbanje sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com