Intenzivan kurs engleskog jezika za odrasle

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jurija Gagarina 229, TC ENJUB, Blok 45, I sprat, srednji deo, lokali 252,254 i 267, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
17.09.2019.
Trajanje kursa:
od 1,5 meseci
Vreme održavanja:
večernji, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: od 14900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 Datumi početka kurseva:

  • Intenzivan kurs engleskog jezika za odrasle, nivo A1, početak kursa 21.09.2019., trajanje 1,5 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas, fond časova 28 dvočasa, termini popodnevni i večernji radnim danima i vikendom po dogovoru. Ukupna cena kursa sa popustom 14.900,plaćanje u 2 rate.
  • Intenzivan kurs engleskog jezika za odrasle, nivo A2+ početak kursa 21.09.2019., trajanje 2,5 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas, fond časova 28 dvočasa, termini radnim danima i vikendom po dogovoru. Ukupna cena kursa sa popustom 14.900 , plaćanje u 2 rate.
  • Intenzivan kurs engleskog za odrasle nivo B1+, početak kursa 16.09.2019., trajanje 2,5 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas, fond časova 32 dvočasa, termini popodnevni i večernji radnim danima i vikendom po dogovoru. Ukupna cena kursa sa popustom iznosi 17.500.! Plaćanje u 2 rate.
  • Intenzivan kurs engleskog za odrasle nivo B2+, početak kursa 17.09.2019., trajanje 2.5 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas, fond časova 32 dvočasa, termini večernji radnim danima i vikendom po dogovoru. Ukupna cena sa popustom 17.500 ! Plaćanje u ratama.
  • Intenzivan kurs engleskog za odrasle nivo C1, početak kursa 14.09.2019, trajanje 2.5 meseca, 3 puta nedeljno po dvočas, fond časova 36 dvočasa, termini večernji radnim danima i vikendom po dogovoru. Ukupna cena sa popustom 19.500 ! Plaćanje u ratama.

 

 

 

Intenzivni kursevi engleskog

Intenzivni kursevi su namenjeni kandidatima:

  • koji imaju odredjeno predznanje engleskog jezika ali nisu u stanju da ga aktivno reprodukuju
  • koji su vremenski ograničeni i žele da u kraćem vremenskom periodu savladaju gradivo
  • koji žele da osveže prethodno stečeno znanje i prošire vokabular, te steknu više samopouzdanja u komunikaciji

Cilj kurseva je da posebnom metodologijom, koja je razvijena isključivo u svrhe aktivacije pasivnog znanja, osposobi kandidate da konačno bez oklevanja i straha progovore engleski, primenom ciljnih jezičkih fraza i sa fokusom na "real life situations", tj. na stvarne svakodnevne teme i situacije. Naučite da se slobodno služite onim što znate i da postanete sigurni u svoj engleski a sve to postignite uz smeh i igru!

Trajanje ovih kurseva je od 6 do 8 nedelja, u zavisnosti koji nivo kandidat pohadja, a dinamika nastave je 3 do 5 puta nedeljno po dvocas (90 minuta). Pored ove dinamike i dužine trajanja, u mogućnosti smo da osmislimo i prilagodimo dužinu trajanja kurseva Vašim specifičnim potrebama, tako da kursevi mogu trajati i biti organizovani u skladu sa Vašim raspoloživim vremenom.

U ponudi intenzivnih kurseva su svi kursevi koje nasa škola organizuje: opšti, poslovni, kursevi pripreme za medjunarodno priznate ispite, specijalizovani kursevi tematski vezani za razne profesije: pravo, medicina, tehnologija, turizam, avijacija, nauka...

Naša škola Vam nudi da nakon odslušanog kursa pristupite polaganju medjunarodno priznatih ispita koji se održavaju u prostorijama naše skole.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com