Engleski za početnike

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 16/I, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
2,5 meseca
Vreme održavanja:
prepodnevni, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

CENA: od 3900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Priprema za FCE/CAE/CPE

Nina naša profesorka stroga Ipak nije prava babaroga Kaže: „Domaći da radiš, ’mesto mozak da hladiš!“ I složene rečenice brzo da gradiš! Dolazim na ingliš umoran k’o pas A profanka vežba s nama sve u slas’ Tekstovi se nižu kako ide čas A ja sve više gubim dobar glas Nina strašno voli na engleskom da zbori Ali što je bliže ispit, učenike kori No, ruku na srce, strašna tol’ko nije Voli nas, mada nas na času brije. Sjajna ekipa koja me je spremala prošle godine za FCE i ove za CAE koje sam položio bez poblema! Sve preporuke za Ninu, Vladicu, Mašu, Milicu, Milenu i Nemanju.

17.01.2020. - Nikola


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve preporuke za školu Merryland! Pohađala sam pripremni kurs za polaganje CAE ispita 8 meseci i uspešno sam položila ispit sa ocenom B. Prezadovolja sam! Pripreme su detaljne, sveobuhvatne i odlično koncipirane. Najviše mi se dopalo što je grupa bila mala (4 osobe), te su kvalitet nastave, kao i sama dinamika časova bili na najvišem mogućenim nivou. Posebno bih izvojila i pohvalila profesorku Ninu, koja je svojom motivisanošću i entuzijazmom učinila da ove pripreme budu pravo uživanje. Zadovoljstvo mi je bilo što sam odabrala baš ovu školu za pripremu CAE ispita!

16.01.2020. - Mia


Priprema za FCE/CAE/CPE

Odlučila sam se za Merryland školu kako bi se efikasnije pripremila za CAE ispit, pre svega zbog dobre lokacije škole i preporuka prethodnih polaznika. Veoma sam zadovoljna sa profesorkom Ninom, jer je uvek imala korisne sugestije i bila na raspolaganju za sva pitanja. Sve pohvale i preporuka za prof. Ninu!

16.01.2020. - Ana


Priprema za TOEFL

Utisci su odlični. Profesor Nemanja je prijatan i druzeljubiv momak (pravi Jagodinac) koji zna šta radi i šta se ocekuje od kandidata na testu. Obim i kvalitet materijala koje polaznici dobijaju su odlični. Tolerancija po pitanju plaćanja za svaku pohvalu.

20.12.2019. - Gojko


Priprema za TOEFL/IELTS

Odličan kurs za polaganje IELTS-a! Ana Marija nas je za kratko vreme spremila da položimo sa izvanrednim rezultatima!

20.12.2019. - Maša


Priprema za TOEFL

Sve preporuke za individualnu pripremu za Toefl ispit i profesorku Milicu koja odličan profesor, puna strpljenja i razumevanja. Profesorka mi je ukazala na aspekte koji bi trebalo da se poboljšaju i ispit sam polozila uspešno bez ikakvih problema. S obzirom na to da radim, profesorka mi je uvek izlazila u susret sa terminima, čak smo imale časove i vikendom. Prezadovoljna sam organizacijom nastave i profesorkom Milicom, sve pohvale za njen rad i trud.

01.11.2019. - Teodora


Pripremni kursevi za SAT/ACT/GRE/GMAT

Na pripreme za GRE ispit sam krenuo krajem jula, i redovno sam dolazio na nastavu sve do sredine oktobra. Profesor Nemanja me je spremao za engleski, a profeosrka Mirna za matematiku. Veoma sam zadovoljan radom oba profesora. Sa Nemanjom sam imao vise casova jer sam engleski krenuo da spremam ranije, i imam samo reci hvale za njega. Ne samo sto me je adekvatno spremio za sam test, vec sam imao priliku da obnovim vestine komunikacije na engleskom, jer smo pricali o raznim stvarima i uvek sam uzivao u nasim razgovorima. Mirna je takodje bila odlican profesor, lako se prilagodila tempu koji je meni odgovarao i veoma brzo smo prosli kroz sve potrebne oblasti. Dala mi je mnostvo veoma bitnih smernica bez kojih verovatno i ne bih ostvario dobre rezultate. Ispit sam polagao pre 4 dana i imao sam 159 iz Verbal Reasoning-a i 169 iz Quantitative Reasoning-a, sto je bilo i vise nego dovoljno za moje potrebe. Sve pohvale i za ostalo osoblje, uvek su bili jako ljubazni. U svakom slucaju, veoma pozitivno iskustvo, a i rezultati nisu izostali!

29.10.2019. - Bogdan


Priprema za TOEFL

Za TOEFL ispit sam se u školi pripremala manje od dva meseca, kroz individualnu nastavu. Imala sam ukupno 105 poena. Sve preporuke za školu i profesora Vladicu, koji mi je smislenim komentarima i kritikama pomogao da unapredim sve sekcije i ostvarim dobar rezultat.

03.09.2019. - Sandra


Letnji konverzacijski

Za svaku preporuku! Veoma dobro organizovan tim sa dobrim metodama rada. Zadovoljstvo mi je bilo da tamo pohadjam i vrlo sam zadovoljna stecenim znanjem!

27.07.2019. - Rada


Priprema za FCE

Sve pohvale za školu, priprema je bila idealno formatirana i primerena potrebama polaganja ispita. Pored ovoga želeo bih ovom prilikom i da iznesem sve pohvale za profesorku Mariju koja je odlično uradila svoj posao i pripremila me za ispit.

24.07.2019. - Stevan


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com