Business English - kurs poslovnog engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dečanska 2, V sprat, stan 13, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
23.09.2019.
Trajanje kursa:
5-10 nedelja
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: od 35000 din

Opis kursa

 

UPIŠI SE SAD, A UČI POSLE GODIŠNJEG ODMORA!

Zdravo!

 

Konačno je stiglo leto! QVE tim želi da ti poželi sjajan odmor, da se vratiš sa sjajnim uspomenama i napunjenih baterija za nove poslovne uspehe! Ipak, pre nego što otputuješ, hteli bismo da te obavestimo da upisom na bilo koji od naših programa POSLOVNOG ENGLESKOG jezika do 23. avgusta, ostvaruješ letnji popust od 20%, a ako se opredeliš za naš EARLY BIRD termin časova, radnim danima u 7.30 h, ostvaruješ dodatnih 5% popusta.

Koristimo ovu priliku da te podsetimo na nekoliko glavnih prednosti koje ti pruža naš jezički centar: kurseve i radionice poslovnog engleskog jezika drže profesori koji su specijalizovani za programe poslovnog engleskog jezika zahvaljujući kojima ćeš naučiti kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu na prirodan i samouveren način; biraš između više ponuđenih termina, tako da se časovi savršeno uklapaju u tvoj raspored; pored poslovnih znanja i veštima, pruža ti se prilika za sticanje i novih poslovnih kontakata (networking).

Nemoj da propustiš ovu sjajnu priliku – Rezerviši svoju povratnu kartu za naše kurseve već danas!

BIZNIS KURSEVI JEZIKA

 

Kod ovog tipa kursa poseban akcenat je na poslovnoj komunikaciji i korespondenciji i stručnom vokabularu. Polja koja ovi kursevi obuhvataju su deo opšteg poslovnog jezika. Vođenje sastanaka, telefonski razgovori, pregovori, simulacije realnih situacija i donošenje odluka, planiranje, razvoj strategija i pisano obraćanje – jednostavno rečeno, sve ono što je funkcionalno potrebno da se u poslovnom svetu osećaš sigurno. Na ovim kursevima naučićeš kako da efikasno komuniciraš u poslovnom svetu, na prirodan i samouveren način, te da budeš u korak sa svim svetskim standardima poslovne komunikacije i korespondencije. Moći ćeš da bez straha odeš u svet na konferenciju, seminar ili pak potražiš novi posao u inostranstvu.

Nudimo dve opcije:

1. Trajanje kursa: 10 nedelja
    Fond časova: 20 x 90min
    Tempo: 2 x nedeljno
    Sertifikat po završenom kursu

 

2. Trajanje kursa: 5 nedelja
    Fond časova: 20 x 90min
    Tempo: 3 x nedeljno po 2h
    Sertifikat po završenom kursu

 

 

Redovna cena kursa za grupe:

35 000 dinara

POPUSTI:

20% popusta za upis do 23. avgusta – Cena sa popustom 28.000 rsd

20 + 5% popusta za upis do 23. avgusta na EARLY BIRD kurseve (termin časova je radnim danima u 7.30h) – Cena sa popustom 26.250 rsd

Moguće plaćanje na 2 rate (prva pri upisu, druga na polovini kursa).

Početak kursa: 23. septembar 2019.

 

 

 

                                                                                        

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com