Kurs jednomesečne daktilografije - slepog kucanja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6 sprat 5 soba 501, Novi Sad, prikaži na mapi - Prikaži sve adrese
Datum početka kursa:
16.05.2024.
Trajanje kursa:
jedan mesec tj. 45 školskih časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Niš, Novi Sad, Senta

CENA: 14000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

KURS JEDNOMESEČNE DAKTILOGRAFIJE - DESETOPRSTNOG SLEPOG KUCANJA je obuka namenjena onima koji svakodnevno koriste računar, ali ne kucaju svim prstima i bez gledanja u tastaturu.

Savremeni uslovi poslovanja podrazumevaju pisanje na tastaturi gotovo čitavo radno vreme. Medjutim mnogi koriste dva do pet prstiju. Čak i na radnim mestima gde su izloženi pogledima klijenata. To se smatra savremenom tehnološkom nepismenošću.

Desetoprstno slepo kucanje je brže, efikasnije, jednostavnije i poslovnije. Ono manje zamara prste, oči, kičmu. Bolesti kancelarijskog posla će biti ublažene i odložene.

Ovi razlozi su dovoljni da se odlučite za obuku u Adžiji. 

SERTIFIKATI AŽIJE SU PRIZNATI U SRBIJI I U INOSTRANSTVU, jer je Zanatsko obrazovni centar Adžija jedini centar za obrazovanje odraslih koji je sertifikovan  DIN EN ISO 9001:2008 od strane nemačke sertifikacione kuće TÜV NORD, najjače u Evropi.

Nastava se odvija u računarskom kabinetu u našem Centru, traje jedan mesec tj. 45 školskih časova. Dinamika nastave se dogovara sa predavačem, a obično se odvija 2 puta nedeljno 4 školska časa.

Cena osnovnog kursa računara je 14.000,00 dinara, ispit 2.000,00 dinara. Plaćanje na 2 mesečne rate.

Provera znanja je namenjena onima koji znaju i koriste slepo kucanje i žele da steknu diplomu radi prikazivanja poslodavcu. Provera znanja  je 6.000,00 dinara.

Cena individualnog časa je 1.200,00 dinara.

Iskustva polaznika

Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com