Škola knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
69 časova
Vreme održavanja:
vikendom, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Zrenjanin, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Pančevo, Vršac, Sombor, Ruma, Apatin, Kula, Ada, Vrbas, Odžaci, Bačka Palanka, Šid, Kovin, Beograd, Zemun, Smederevo, Požarevac, Kragujevac, Kraljevo, Mladenovac, Smederevska Palanka, Lazarevac, Aranđelovac, Svilajnac, Bor, Šabac, Valjevo, Užice, Loznica, Ljubovija, Veliko Gradište, Petrovac na Mlavi

CENA: 28100 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Škola knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga

Kurs knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga obuhvata osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih poslova za privatna i društvena preduzeća i vođenje poslovnih knjiga za trgovinske, ugostiteljske i zanatske radnje i agencije.

Kurs traje 3 meseca, jednom nedeljno 4 časa u popodnevnim terminima ili subotom. Ukupan fond časova je 69 od čega 50 časova ručnog vođenja knjiga, 15 časova rada na računaru (9 časova uvod u računare i 6 časova rada na knjigovodstvenom programu) i 4 časa završni ispit.

Polaznike osposobljavamo da mogu samostalni da vode poslovne knjige od početnog stanja do završnog bilansa, da sastavljaju završni račun, obračunavaju PDV i popunjavaju sve potrebne obrasce.

Na kraju kursa se polaže ispit-pismena provera znanja, a polaznici koji sa uspehom polože ispit dobijaju diplomu i sertifikat stručne osposobljenosti za knjigovođu ili samostalnog knjigovođu zavisno od broja poena postignutih na ispitu sa kojom mogu raditi na poslovima knjigovođe u malom ili srednjem preduzeću, mogu otvoriti agenciju za vođenje poslovnih knjiga, preduzeće za pružanje knjigovodstvenih usluga ili voditi posovne knjige bez obzira kojom se vrstom delatnosti preduzeće bavi. Sa ovim sertifikatom polaznik može potpisivati završni račun.

 

Cena: 24.400 u tri rate

knjigovod.jpg

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com