Profesionalni šminker - početni nivo

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Trg cara Jovana Nenada 15, Subotica, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
40 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Subotica

CENA: 18000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

ZAŠTO UČITI?

Nega lica, tela i ulepšavanje, težnja je i potreba svake žene. Brz tempo života, neizbežno ostavlja trag na svačijem licu, a stres i umor taj proces neminovno ubrzavaju. Obukom za profesionalne šminkere na Otvorenom univerzitetu, taj se proces može odgoditi, te produžiti mladost i lepotu.

Namenski i moderno opremljeni kabinet za profesionalne šminkere, stučnost i iskustvo predavača, razlozi su i činjenice zbog kojih kojih obuka za profesionalne šminkere na Otvorenom univerzitetu  zadobija poverenje sve više polaznika.

ISHODI UČENJA

Završetkom kursa, kao polaznik kursa bićete osposobljeni za: pripremu lica za šminkanje, farbanje trepavica, negovanje usana, mešanje boja, šminkanje očiju. Potom, naučićete sve o materijalima i priboru za šminkanje, oblike i tipove lica itd.

 

IZVOĐENJE NASTAVE I TRAJANJE

Kurs za profesionalne šminkere, traje dva meseca. Teorijska i praktična nastava obavlja se u namenksi opremljenom salonu Otvorenog univerzteta, uz obezbeđen sav potreban materijal i literaturu.

Svim polaznicima, koji sa uspehom polože ispit iz pismenog i praktičnog dela, Otvoreni univerzitet izdaje sertifikat o osposobljenosti za dato zanimanje.

Upis se vrši u kontinuitetu tokom cele godine u prostorijama Otvorenog univerziteta ili putem telefona.

Za sve obrazovne oblike važi mogućnost plaćanja na rate.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com