Obuka za rukovaoca građevinskih mašina

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
od 3 do 9 meseci
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Zrenjanin, Novi Sad, Sremska Mitrovica, Pančevo, Vršac, Sombor, Ruma, Apatin, Kula, Ada, Vrbas, Odžaci, Bačka Palanka, Šid, Kovin, Stara Pazova, Beograd, Zemun, Smederevo, Požarevac, Kragujevac, Kraljevo, Mladenovac, Smederevska Palanka, Lazarevac, Aranđelovac, Svilajnac, Bor, Šabac, Valjevo, Užice, Loznica, Ljubovija, Veliko Gradište, Petrovac na Mlavi

CENA: od 15600 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Škola knjigovodstva i vođenja poslovnih knjiga

Na kursu za knjigovodstvo koji pruža Otvoreni univerzitet Znanje u Zrenjaninu sam oko mesec i po dana i vrlo sam zadovoljna profesoricom, izuzetno dobro objašnjava, atmosfera je prijatna i interaktivna, moje preporuke!

29.10.2017. - dijana


Obuka za carinike-špeditere, menadžere i radnike u spoljnoj trgovini

Poštovani, prijavila sam se za kurs carinik-špediter koji još uvek pohađam.Zelim da izrazim zadovoljstvo prijemom, obukom, kao i opštom atmosferom. Preporučujem i drugima, jer mogu puno da nauče i steknu nova iskustva.

21.03.2013. - Dijana


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com