Kurs masaže - Refleksologija stopala

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Ada Ciganlija bb, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
36 časova
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 300 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

Refleksologija stopala je drevna terapeutska metoda čija primena dovodi u balans energiju celog tela putem refleksne masaže stopala. U okviru ove obuke, polaznici se uporedo upoznaju sa tri škole refleksologije stopala: Fitzerald, ruska škola i ayurveda, što omogućava uočavanje svih sličnosti i razlika u pristupima određenih pravaca koji se onda na najbolji način koriste u tretmanima za deblokiranje energetskih kanala.

Program

Obuka obuhvata 36 časova teorijske i praktične nastave.

Teorija:

• Pojam energije: principi, energetski centri (čakre) (modeli buđenja i blansiranja fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog bića- kanalisanje energije)
• Holistički pristup
• Elementi masaže (atmosfera, udobnost, sigurnost, sloboda...)
• Osnove anatomije ljudskog tela
• Uvod u aromaterapiju (profilaktička metoda, način očuvanja dobrog psihičkog i fizičkog stanja organizma, uspostavljanje balansa upotrebom eteričnih ulja)
• Program energetskog pročišćenja terapeuta.

Praksa:

• REFLEKSOLOGIJA
• SPA tehnike

Šta ćete naučiti?

Posle ove edukacije, polaznici su obučeni da rade osnovnu tehniku masaže koja može da bude primenjena u svakom centru za masažu, holističkom, SPA, wellness, fitness ili beauty centru koji se bavi antistres programom, preoblikovanjem tela, anticelulit programima i holističkim programima za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti.

Celokupna obuka osposobljava terapeute da unaprede svoju komunikaciju i specifičnu relaciju sa svakim klijentom, što je neophodno kod primene programa na najprofesionalniji način.

Literatura

Brošure na srpskom jeziku, kao i CD-ovi sa prezentacijom gradiva omogućavaju lakše praćenje seminara.

Sertifikat

Nakon završenog seminara, polaznici polažu ispit i dobijaju internacionalne sertifikate za Wellness & Spa terapeute Instituta Italiano si formazione estetica e benessere MMAGI.

Sertifikati su dvojezični – na italijanskom i engleskom jeziku, odobreni su od strane Italijanske privredne komore, i priznati su u Srbiji i u svetu. Sa ovim sertifikatom, fizioterapeut, maser ili kozmetičar se može zaposliti u Wellness & SPA centrima, fitnes centrima, kozmetičkim salonima.

Način izvođenja

Seminari se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela, koji se obrađuje sa licenciranim terapeutima. Časovi mogu biti organizovani u grupi ili u individualnoj režiji, prema dogovoru sa polaznikom.

O predavaču

Tatjana Jevdjović, ovlašćeni trener po metodologiji Beauty Imagini (Comp. MMAGI Trevizo, Italija, certif. Privredna komora Italije), vlasnica je centra Beauty Imagini, koji se bavi tradicionalnim tehnikama masaže, kao i tretmanima lica i tela, koji se rade na holistički način. Više od dvadeset godina, Tatjana radi i primenjuje bogato i velikim iskustvom istkano znanje u svom centru u samom centru Beograda. Brojne su i radionice, seminari, holistički vikendi ili duža putovanja po Srbiji i inostranstvu, tokom kojih je, upravo zahvaljujući svom celovitom i sveprožimajućem pristupu svakom čoveku, podelila i razmenila ne samo svoj dar već i neprocenjivo znanje.

Tatjana i tim Beauty Imagini Centra se bavi i organizacijom škola, seminara i kurseva različitih holističkih tehnika čiji je cilj poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života. Uvek stremi novim saznanjima i iskustvima, kako bi mogla bolje i više da prenese i daruje drugima. Dobro poznavanje drevnih ali i savremenih tehnika masaže, i u teorijskom i u praktičnom delu, nesebično deli i prenosi studentima kroz pažljivo osmišljene kurseve, zahvaljujući kojima je postala i jedan od omiljenih predavača.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com