Veština telefonske komunikacije i prodaje putem telefona

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Vojvode Savatija 36, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
18.06.2019.
Trajanje kursa:
10h-16.h, 4 modula od po 80 min
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

50%
popust
CENA: 73 eur
Cena bez popusta: 147 eur
Popust važi do: 18-06-2019

Opis kursa

 

Veština telefonske komunikacije i prodaje putem telefona
(18.06.2019.)

„Jedan poziv ne menja ništa, mnogo poziva menja sve“


Koje su tematske oblasti?

Modul 1 – Dokazana pravila telefonske komunikacije

- Upoznavanje sa agendom i ciljevima obuke
- Značaj komunikacije i prodaja putem telefona
- Struktura profesionalnog poziva
- 27 nezaobilaznih pravila u komunikaciji telefonom

Modul 2 – Kako efikasno uspostaviti prvi korak?

- Tehnike koje vam pomažu da započnete posao
- Kako uspostaviti poverenje sagovornika putem telefona?
- Intonacija glasa kao izvor uticaja u telefonskoj komunikaciji
- Kako se “probiti” do donosioca odluke za kupovinu?

Modul 3 – Kako efikasno upravljati telefonskim razgovorom?

- Preporuke kako da “zaobiđete” čuvare vrata
- Efikasne smernice u postavljanju pitanja klijentima
- Kako predstaviti proizvod ili uslugu?
- Kako postupati sa primedbama?
- Kako uspešno zakazati sastanak?

Modul 4 – Dolazni pozivi I telefonski bonton

- Kako adekvatno primiti poziv?
- Efikasno slušanje
- Kako se ponašati u pozivima koji slede?
- Telefonski bonton
- Evaluacija obuke i dodela sertifikata

Zašto preporučujemo seminar?

Zato što prosečan poslovni čovek provede i 30% radnog vremena komunicirajući telefonom a telemarketer čak 90%. Zato što je telefon živa komunikacija i efikasniji je od pisane komunikacije a sa druge strane štedi mnogo vremena u odnosu na direktnu komunikaciju oči u oči sa sagovornikom

Ko je predavač?

Dragiša Ristovski (D.R. Gilbert) poseduje više od 25 godina praktičnog poslovnog iskustva na različitim pozicijama od komercijaliste na terenu do direktora. Kao trener poslovnih veština počeo je da radi pre više od 15 godina, a danas su oblasti njegove ekspertize direktna prodaja, pregovaranje, motivacija zaposlenih i liderstvo. Autor je 15 knjiga, bestselera Gube samo oni koji ne igraju i Arena prodaje objavljene pod pseudonimom D.R. Gilbert. A kasnije su usledile knjige: Dobijaju svi oni koji igraju, Lider je u vama, Prodajni ring, Mapa uspeha, Veština uticaja, Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine, Kako postati efikasan menadžer prodaje, 101 tehnika uticaja, 21 ZAŠTO i samo jedno KAKO, Arena prodaje u XXI veku, Dobar govor vredi više od 1000 reči, Liderski iskorak u budućnost i Jedan poziv menja sve. U poslovnim krugovima je poznat kao energičan predavač, koji na svojim seminarima i treninzima pozitivnom energijom konstantno drži pažnju i motiviše slušaoce.
Osnivač je i direktor D.R. Gilbert Centar Group-a, D.R. Gilbert Consulting-a i HR Professional Solution-a. Radi kao stalni konsultant unapređenja prodaje za više renomiranih kompanija širom regiona. Početkom 2012. godine je osnovao Akademiju komercijalne komunikacije koja je zvanično otpočela sa radom 2. juna kada je upisana prva generacija polaznika. Godine 2014. je osnovao Akademiju menadžerskih veština. Pored Akademija kreator je još 11 autorskih programa edukacije poslovnih veština, kao i pokretač regionalne Konferencije prodajnih strategija. Jedan je od osnivača Lyceum sistema koji je kreirao inovativnu softversku aplikaciju koja sadrži jedinstven sistem merenja kompetencija zaposlenih u prodaji i prodajnom menadžmentu. Godine 2016. je osnovao HR Professional Solution - kao inovativan sveobuhvatni pristup podrške kompanijama u svim segmentima ljudskih resursa. A 2017. je pokrenuo D.R. Gilbert Books koji se bavi izdavačkom delatnošću. Godine 2018. je osnovana Akademija poslovnih znanja i veština sa četiri studijska programa.
Svoju trenersku edukaciju je sticao na brojnim seminaraima i treninzima, a značajno upotpunio nezamenljivim praktičnim iskustvom. U toku svoje karijere je održao više od 3.000 treninga, seminara i predavanja u svim zemljama Ex Yugoslavije na kojima je učestvovalo nešto više od 60.000 polaznika.
Do sada su na njegovim seminarima prisustvovali predstavnici iz više od 1500 kompanija među kojima su: Banca Intesa, ProCredit banka, Bosch, NIS Gasprom Neft, Komercijalna banka, Alpha banka, Coca-Cola Hellenic, Fiat Srbija, Uniqa osiguranje, Hemofarm, DDOR Novi Sad, Merkur Osiguranje BiH, Neoplanta, Galenika, Metalac, Generali osiguranje Srbija,Mozzart bet, HE Đerdap, Bambi-Banat, Hemofarm BiH, Galerija podova, Tarkett Group, BASF, Rafinerija Modriča, Erste banka, Office shoes, NLB banka (BIH), OTP banka, Natron Hayat, Zepter International, Jub boje, Perutnina Ptuj, DM drogerie, Crnogorski Telekom, Schneider Electric, Triglav savetovanje (BiH, Srbija, Slovenija), Addiko banka, Lilly Drogerie, Skopska pivara, Orbico, Henkel Beauty...
Godine 2011. je započeo saradnju sa Mokrogorskom školom menadžmenta gde drži obuke u oblasti prodajnih veština. U novembru 2008. godine u organizaciji kompanije Hemel imao je prilike da održi predavanje na kome je gostovao jedan od najvećih svetskih autoriteta iz oblasti marketinga i prodaje. J. Conrad Levinson. Objavio je više od 300 tekstova u poslovnim i uže stručnim časopisima sa aktuelnim poslovnim temama. Bio je gostujući predavač na mnogim konferencijama. A za svoj rad i dostignuća je dobio i nekoliko zvaničnih priznanja.
Potiče iz preduzetničke porodice – peta generacija preduzetnika, a po formalnom obrazovanu je diplomirani ekonomista. U slobodno vreme svira gitaru i bas gitaru. Kreator je koncepta inspirativnih modela u prodaji i liderstvu.Rođen je 1973. godine, oženjen je suprugom Anom i ima ćerku Helenu.

Kako radimo?

Trening je organizovan po principu 4 sesije od 80 minuta, koje predstavljaju kombinaciju interaktivnog predavanja i vežbi sa dosta primera iz prakse. Svi polaznici pored edukacije dobijaju radni materijal, sertifikat D.R.Gilbert groupa, mogućnost konsultacija nakon seminara sa predavačem. U pauzama je obezbeđen laki obrok i osveženje.

Kada i gde se seminar održava?

18.06.2019. U prostorijama D. R. Gilbert centar group-a, Vojvode Savatija 36, 11000 Beograd.

Od 10.00h do 16.10 h.

Kotizacija:

147€. Trenutnom akcijom dobijate dva mesta za učešće na seminarima po izboru, stoga ostvarujete zvaničan popust od 50%, te je učešće po osobi 73,5 €. Plaćanje je potrebno izvršiti pre održavanja seminara.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com