Upravljanje projektima po PMI metodologiji

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kralja Aleksandra 12, II sprat- Pariski magazin, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
14.11.2019.
Trajanje kursa:
5 dana
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

CENA: 72000 din

Opis kursa

 

Kurs je namenjen svima koji učestvuju u radu na projektima, uključeni su njihovu podršku ili imaju interes vezan za projekat.

Polaznici ove visoko-specijalizovane obuke će biti osposobljeni za iniciranje, planiranje, realizaciju, praćenje i kontrolu projekata. Prednost ovog treninga je značajna i za sve zainteresovane za PMI akreditacije, PMP ili CAPM,  jer im omogućava ispunjenje jednog od potrebnih uslova - 35 časova formalne obuke iz Upravljanja projektima.

Na treningu se obrađuju sledeće oblasti: uvod u projektno upravljanje, osnove projektnog upravljanja po PMI metodologiji, uloga i uticaj projektnog upravljanja u organizaciji, životni ciklus projekta, rukovodilac projekta, projektni tim, faktori uspeha projekta, integracija projektnih komponenti, upravljanje obimom projekta, upravljenje vremenom, upravljanje troškovima, upravljanje kvalitetom, upravljanje rizicima, upravljanje ljudskim resursima (projektnim timovima), upravljanje komunikacijom, upravljanje spoljnim saradnicima (nabavke na projektu), etika i profesionalna i društvena odgovornost.

Kurs traje 5 dana.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com