Online kurs knjigovodstva

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Ustanička 189/4a, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
5 nedelja
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 23900 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Online kurs knjigovodstva

Kgb finance je doo firma koja je za osam godina postojanja postala apsolutni lider po kvalitetu obuke i broju uspešno edukovanih knjigovodstvenih kadrova u Srbiji. Naš SERTIFIKAT je prepoznatljiv na širokom tržištu knjigovodstvenih kadrova.

slikam.jpgVeć treću sezonu u ponudi je naš jedinstveni novi proizvod - prvi pravi online kurs knjigovodstva u Srbiji!  Za one koji su sprečeni da fizički prisustvuju obuci u našem edukativnom prostoru obezbedili smo učenje na daljinu (e-Learning). Oslanjajući se na softverski paket MOODLE - softverski najkompletnije i najprimenjivanije rešenje u Evropi omogućili smo Vam da ovladate knjigovodstvenim znanjima sedeći za svojim kompjuterom gde god se nalazili. Sve ono što bi naučili dolazeći kod nas apsolutno možete savladati kroz naš online kurs.

 

 

 

Obuka se obavlja kroz tri etape:

  1. Nastavna faza;
  2. Ispit i
  3. Edukativna praksa

Nastavni materijal ima 10 (deset) nastavnih blokova. Svaki nastavni blok pokriva nekoliko tema. Ukupan broj tema kursa je 34. Polaznici online kursa nedeljno savladavaju po dva nastavna bloka, tako da nastavna faza traje ukupno pet nedelja. Nastavni blokovi se uče (otvaraju od strane predavača) pojedinačno .

NASTAVNA FAZA

Nastavna faza se uči kroz nekoliko koraka:

  1. Sa nastavnom temom kandidat se upoznaje pomoću prezentacionog materijala (video predavanja i slajdovi u PDF formatu) čime ovladava nephodnim teorijskim znanjima koja će koristiti za naredni praktični deo obuke.
  2. U praktičnom delu se kroz zadatu knjigovodstvenu ispravu objašnjava ručna evidencija i knjiženje u računovodstvenom softveru Billans. Ručna evidencija se sprovodi popunjavanjem svakog pojedinačno potrebnog obrasca. Podrška ovom radu predstavlja video uputstvo za evidencije u obrađivanoj temi.
  3. Sličan postupak se sprovodi objašnjenjima rada koristeći softver BILLANS. (takođe sa video uputstvom)
  4. Naredni korak su zadaci za samostalni rad. Na osnovu knjigovodstvenog dokumenta treba izvršiti potrebna knjiženja kako u ručnoj evidenciji, tako i u programu Billans. Nakon isteka zadatog vremena za izradu zadataka, kandidat može pogledati rešenja kroz popunjene obrasce (ili u urađenim evidencijama u Billans-u), uporediti ih sa svojim radom i eventualne nedoumice i pitanja razrešiti sa predavačem pomoću pisane korespondencije, Skype-a, TeamViewer-a, ili nekog drugog alata.
  5. Kao kontinualnu podršku kandidatima, organizujemo redovne nedeljne online konsultacije (putem Skype-a, ili drugog načina uspostavljanja kontakta), a na lični zahtev polaznika zakazujemo i vanredne konsultacije. 

ISPIT

Ispit se organizuje 7-10 dana po završetku nastavne faze. Polaže se ručno i prati se od strane predavača korišćenjem softvera za online komunikaciju - Skype. Polaznici koji polože ispit, dobijaju sertifikat, kao dokaz stručne osposobljenosti za vođenje poslovnih knjiga.

EDUKATIVNA PRAKSA

Nakon položenog ispita sledi edukativna praksa - vođenje poslovnih knjiga privrednih subjekata sa kojima Kgb finance ima zaključen ugovor o vršenju knjigovodstvenih usluga. Praksa traje neograničeno vreme, odnosno do procene polaznika da je dostigao zadovoljavajući stepen obučenosti za samostalan rad u knjigovodstvu. Softver Billans omogućava vodjenje poslovnih knjiga (takodje i izvodjenje edukativne prakse) pomoću online pristupa.

Naši polaznici, ostvaruju takođe i popust od 30% na godinu dana za kupovinu programa Billans, i našu online šestomesečnu besplatnu podršku za vođenje poslovnih knjiga.

Našim kandidatima takođe pružamo podršku i na njihovim radnim mestima.

Cena online kursa je 23.900,00 dinara.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com