Obuka za HR Generalist

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Valentina Vodnika 23, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
17.11.2018.
Trajanje kursa:
3 meseca (vikendom po 4h).
Vreme održavanja:
vikendom
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad, Beograd

CENA: 50000 din

Opis kursa

U većini firmi (kompanija) je osoba zaposlena u ljudskim resursima prva koju upoznate (naravno pored portira ili Office manager-a). Preko nje saznajete dosta o kompaniji, ona Vas ispituje na razgovoru za posao i kasnije obaveštava o mnogim stvarima koje se dešavaju u kompaniji, a važna su Vam kao zaposlenom.


Posao osobe u ljudskim resursima je kompleksan i zahteva poznavanje mnogih oblasti (zakona, psihologije rada, menadžment ljudskih resursa itd.).

Ovom obukom Vas upoznajemo sa svim oblastima rada u sektoru ljudskih resursa i na kraju osposobljavamo za sam rad u sektoru ljudskih resursa. Tokom obuke se služimo teorijskim jedinicama, vežbama, studijama slučaja, igranjem uloga, a sve u cilju lakšeg savladavanja materije.

Za pohađanje obuke je neophodno poznavanje rada na računaru i posedovanje sopstvenog laptopa.

Obuka traje 3 meseca (održava se vikendom po 4 sata). Radi se u manjim grupama, kako bi predavači bili dostupni svima i mogli posvećeno da odgovore na sva pitanja polaznika obuke.

Obuku sa Vama sprovode psiholozi i stručnjaci u oblasti ljudskih resursa, sa višegodišnjim radnim iskustvom u oblaasti ljudskih resursa.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com