Koučing - individualne sesije

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Kancelarija: prostorije HR Centra, Resavska 48/1/12, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
Vreme održavanja:
termini po dogovoru

CENA: na upit

Opis kursa

 

Lično unapređenje ili rad na sebi je potreba svakog pojedinca koji želi da ostvari uspeh u svim aspektima života. Naš cilj je da pružimo podršku i damo jednostavne i praktične alate svima koji žele ispunjen i odgovoran život, kroz edukacije i individualni rad, korišćenjem priznatih NLP i coaching metoda.

Zašto koučing?

- Koučing kao alat za lični razvoj

Koučing se može opisati kao alat kojim pomažemo osobi (klijentu) kojoj je potrebna podrška da postavi ciljeve koje želi da ostvari i da uz praćenje kouča radi na njihovom ostvarenju.

Teme za koučing mogu biti kako rešavanje neželjenih reakcija i ličnih i poslovnih problema i situacija, tako postavljanje ciljeva i praćenje na putu oistvarenja.

- Koučing u organizacijama

Koučing je veoma moćno oružje za postizanje izvanrednih poslovnih rezultata kroz osnaživanje ključnih osoba za razvoj organizacije.

Može biti deo razvojnog programa u kojem postoji kombinacija grupnog i individualnog rada sa učesnicima ili samostalan program individualnog rada sa klijentom.

Rad je organizovan u sesijama od po sat vremena, uživo ili putem Skype. Dinamika i način izvođenja se dogovara sa klijentom.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com