Jednodnevni NLP Trening

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Generala Ždanova 22, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
17.11.2018.
Trajanje kursa:
7ipo sati, sa početkom u 9:30 do 17:00
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 27 eur

Opis kursa

 

Trening počinje u subotu 17. novembra 2018. sa početkom u 9:30 i traje do 17:00

 

Ako želite da pridodate 4 moćne tehnike komunikacije i uticaja vašem komunikacionom stilu, ispred vas je 1-dnevni NLP trening na kome učimo 4 moćne tehnike koje odmah transformišu vašu komunikaciju i podižu je na viši nivo.

Ovaj trening je ekstremno efikasan, sa ekstremno niskom cenom i ima ekstremnu garanciju.

Ispred vas je jednodnevni trening na kome vaša komunikacija doživljava totalnu transformaciju, naučićete 4 komunikacione tehnike koje ODMAH čine da se vaša komunikacija TOTALNO menja i da vi ODMAH postajete drastično EFIKASNIJI komunikator. Posle ovog 1 dana treninga to jest 7 ipo sati intenzivnog treninga vaša komunikacija je izmenjena zauvek.

Naučili ste kako da uspostavite bliskost sa svakom osobom sa kojom želite NAMERNO. Postanete prijatelj sa bilo kime NAMERNO. Dopadnete se nekom NAMERNO. I sve ovo radite na elegantan i prirodan način kako i inače uspešni ljudi ovo rade.

Naučili ste kako da prekinete komunikaciju kada je krenula u pogrešnom smeru ili možda da je preusmerite. Zamislite samo kada u budućnosti neko krene da vas davi ili iscrpljuje ili troši vašu energiju a vi jednostavno primenite ovu efikasnu tehniku i jednostavno PREKINETE nekorisnu komunikaciju ili samo pomerite fokus na vama interesantniju stranu.

Naučili ste OSNOVNU FORMULU EFIKASNE KOMUNIKACIJE i primenjujete je svakodnevno i u svakoj prilici. Ovu formulu ili primenjujemo kako treba ili je bolje da ne komuniciramo. (zamislite samo kako je ljudima koji ne znaju ovu formulu).

Naučili ste da NAMERNO VODITE komunikaciju u kom god smeru vi želite i ka temama koje vi želite. Sa ove 4 veštine vaša komunikacija više nikada neće biti ista.

Iako vam 1 dan možda izgleda kao kratak period ali ovde nećemo mnogo teoretisati, čak šta više, nećemo teoretisati uopšte. Ovaj trening je strogo praktičan. Vežbamo preko 70% vremena kako bi ste vi za ovako kratak period usvojili i prebacili na automatiku ove 4 fantastične NLP komunikacione veštine.

Ovaj Jednodnevni NLP trening je ili TOTALNO TRANSFORMACIONI za vašu komunikaciju ili vam mi vraćamo dvostruko veći novac od onog koji ste uložili.

Ja toliko verujem u ovaj trening da sam spreman da vam obećam da ja vama platim ako na bilo kom nivou niste doživeli da je vaša komunikacija doživela transformaciju primenom ovih tehnika i veština.

Ovde vežbamo tehnike i veštine najveći deo vremena i ovo ponavljamo iz različitih uglova kako bi sve ovo jednostavno kliknulo u vašem umu na nesvesnom nivou.

Mesta za ovaj trening idu brzinom svetlosti. Ako želite jedno mesto za sebe reagujte odmah.

Upišite se u formi za upis i uplatite smešno nisku cenu od 27€ za ovaj transformacioni trening.

Ako iz bilo kog razloga ne budete oduševljeni sa treningom i veštinama koje ste naučili vratićemo vam dvostruko veći iznos, tj. 54€ što znači da ne možete da budete na gubitku. Ili ste naučili fantastične komunikacione veštine i vaša komunikacija je zauvek izmenjena po smešno niskoj ceni od 27€ ili ste ovaj dan čuli neke nove stvari i zaradili ste 27€.

Potencijalno se vidimo na treningu :-)

INFO:

- subota 17.novembar 2018.
- sa početkom u 09:30 do 17:00
- mesto održavanja hotel Queen's Astoria, Milovana Milovanovića 1, Beograd

Trening vodi:

Zoran Drobnjak, dipl. Ing. Menadžmenta, Broker, Portfolio Menadžer, Finansijski analitičar, Sudski veštak za finansijsko tržište i hartije od vrednosti, NLP Master Trener, Coach Master Trener, Premium business Coach, Wing Wave Coach, Trener autogenog treninga, NLPt terapeutski savetnik

 

 

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com