Napredna obuka za Office i HR menadžera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Peka Dapčevića 25, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
jednomesečna obuka
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Online - putem interneta

CENA: od 20000 din | Moguće je plaćanje na rate.
Popust važi do: 30-04-2024

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Individualna obuka za HR saradnike

Pohadjala sam kurs individualne obuke za saradnika u HRu. Zorica je sjajan mentor, oduševila me je njena posvećenost i trud da mi prenese znanje i iskustvo. Veoma sam zadovoljna, srdačno preporučujem svima.

08.04.2021. - Olivera


Obuka za HR administratore

Pohađala sam obuku za Hr administratora, prezadovoljna sam samim konceptom celokupne obuke, kao i stečenim praktičnim znanjem. Posebno bih pohvalila mentorku Mariju koja je pravi profesionalac i odličan predavač.

04.11.2020. - Nevena


Individualna obuka za HR saradnike

Divno iskustvo. Velika posvećenost i predanost predavača, veliko teorijsko znanje upotpunjeno praktičnim primerima. Dobra, radna energija i motivacija za rad.

09.10.2020. - Hristina


Vođenje finansija za preduzetnike i vlasnike MPS

Sve najbolje pohvale za Marinu, toliko strpljenja, entuziazma inposvecenosti svakoj jedinici koju smo obradjivali, da je sva na mnogo visem nivou nego sto sam ocekivao. Takodje kurs max prilagodjava Vasoj trenutnoj situaciji i obogacuje ga iskustvima ne samo iz teorijskog dela nego i iz bogatog prakticnog! Hvala joj puno!

27.03.2020. - Teodor


Napredna obuka za Office i HR menadžera

Program obuke je odlično koncipiran, veoma prilagodljiv profilu, načinu i tempu rada kandidata. Obuka u potpunosti obuhvata sva neophodna saznanja iz oblasti poslovne administracije. Predavač je veoma stručna, posvećena, profesionalna i nadasve prijatna osoba. Ono što ovu obuku čini izuzetnom jeste što predavač daje realne odnosno iskustvene primere, što nesebično deli veoma korisne informacije iz ove oblasti (pa i šire!) i što kandidate motiviše i ohrabruje na njihovom putu ka profesionalnom usavršavanju.

21.01.2020. - Dunja


Obuka za HR administratore

Bilo je divno saradjivati sa Zoricom. Poseduje puno znanja koje sa lakoćom prenosi, što je odlika pravih predavača. Vrlo lako smo se uklapale oko termina i to mi je bilo jako bitno, zbog posla. Sve preporuke!

04.04.2018. - Jelena


Obuka za HR administratore

Prezadovoljan sam kursom. Preporučujem svima koji žele da se bave ljudskim resursima. Predavač je profesionalan i fokusiran da vam što bolje objasni tematiku. Sve pohvale!

19.02.2018. - Srđan


Sertifikovana obuka poslovne administracije

Obuka izvršena na vrlo profesionalnom nivou, fleksibilnost, pouzdanost, izrazene sposobnosti u prenošenju znanja gospođe Zorice. Iskrena preporuka od EKLIX D.O.O.

14.02.2018. - Darko


Individualna obuka za HR saradnike

Veoma koristan i produktivan kurs. Preporučujem ga svima, i onima koji nemaju prethodna iskustva iz delokruga rada HR sektora i onima koji već po nešto znaju ali žele da to utvrde, potvrde i možda saznaju još po nešto što nisu znali. Raspored predavanja je utvrđen ali sa predavačem je moguće i dogovoriti se o promeni kako bi svima jos vise odgovaralo. Profesionalnom i dobrom predavaču mogu da uputim samo reči hvale i zahvalnosti za prenesena znanja i iskustva iz ove oblasti. Vidimo se na nekom sledećem kursu!

15.06.2017. - Tanja


Napredna obuka za Office i HR menadžera

Fantastično iskustvo. Predani i pun konkretnih, up to date informacija predavač. Vrlo je lako dogovoriti se u vezi termina. Vrlo sam zadovoljna i srdačno preporučujem svima koji žele da steknu uvid u poslovnu administraciju.

26.03.2017. - Anna


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com