Kurs ovlašćeni knjigovođa - akademski online

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 6/5/521, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
5+2 meseca gratis dostupna aplikacija 24 h ,provera naloga od strane mentora
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

30%
popust
CENA: 51100 din | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 73000 din
Popust važi do: 31-12-2019

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalni knjigovodja – online je praktican i efikasan nacin da se nauci knjigovodstvo kao i da se obnovi ranije steceno znanje. Svaka lekcija i vezbe su sazete i dobro objasnjene tako da se brzo i sa lakocom moze savladati gradivo. Mentor Jelena je u svakom trenutku dostupna ako vam nesto nije jasno. Sve pohvale i iskrena preporuka!

01.07.2019. - Ranka


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs Samostalni knjigovođa – online je odličan izbor za svakoga ko želi da savlada mnogo oblasti potrebnih za bavljenje knjigovodstvom. Takođe, dobar je izbor i za one koji žele da utvrde znanje koje imaju, na brz i efikasan način, radom od kuće. Svima zainteresovanim za knjigovodstvo bih ga preporučila.

01.07.2019. - Aleksandra


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

SAMOSTALNI KNJIGOVODJA online kurs je praktican, jasan, odlicno osmisljen za pocetnike, preporucujem ga svima koji zele da nauce vodjenje knjigovodstva. Sve pohvale…

01.07.2019. - Bojana


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

ONLINE SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA Zelim da pohvalim kurs samostalnog knjigovodje online koji polako zavrsavam. Gradivo je odlicno objasnjeno,predavaci su tu za svoje ucenike u bilo koje doba da im sto bolje pomognu.Zelim va,m i dalje ovakav uspeh i toplo preporucujem svima koji su voljni da prosire svoja znanja da upisu ovaj kurs.

01.07.2019. - Tamara


Kurs knjigovodstva ovlašćeni knjigovođa - online

ONLINE OVLAŠĆENI KNJIGOVOĐA Završila sam online kurs za ovlašćenog knjigovodju. Veoma sam zadovoljna sa stečenim znanjem. Kurs je dobro osmišljen, praktičan, jasan i stečeno znanje može odmah da se primeni u praksi. Sve pohvale.

01.07.2019. - Daniela


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalni knjigovođa online-odlično osmišljen kurs, praktičan, dobar princip rada, kurs je odličan za početnike kao i za one koji žele da utvrde gradivo. Preporučujem ga svima… Sve pohvale za Jelenu i Nadu i želim Vam uspešan rad i sve najbolje! Mikita Slađana

01.07.2019. - Slađana


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs SAMOSTALNI KNJIGOVOĐA ONLINE je lepo osmišljen, praktičan i omogućava vam da naučite dosta korisnih stvari. Značio mi je i prilično sam upotpunila svoje znanje. Princip rada je jako dobar i vežbe jako dobro objašnjene tako da se svako može brzo snaći u online učenju. Sve pohvale!

01.07.2019. - Milica


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs Samostalni knjigovođa online je odlično koncipiran program obuke.Obzirom da je knjigovodstvo kompleksna veština koja se usavršava i menja godinama prvenstveno zbog stalnih izmena u propisima moj savet budućim kolegama je da obavezno upišu i kurs Ovlašćenog knjigovođe i da maksimalno iskoriste znanje i veštine kojima raspolažu mentori na ovom kursu. Mom mentoru Jeleni sve pohvale za uloženi trud i savete.

01.07.2019. - Danica


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs samostalni knjigovođa online, je tako koncipiran da se vrlo brzo savlada gradivo koje je predviđeno. Uz teorijski deo, preko vežbi, na kraju kroz sam program što je izuzetno, oslikava pravi primer iz prakse kako to izgleda. Uz stalni monitoring mentora Jelene, koja uvek sve pojasni i da smernice. Kurs samostalni knjigovođa bih svima preporučila, čak i onima koji imaju prethodna znanja iz oblasiti knjigovodstva, svoje znanje će sigurno uobličiti i dopuniti. Sve pohvale.

01.07.2019. - Sanja


kurs knjigovodstva Samostalni knjigovođa - online

Kurs Samostalni Knjigovodja ONLINE je praktična, dobro osmišljena ideja koja je po jasnim pravilima i uputstvima sprovedena u delo. Jako mi se svideo rad u aplikaciji i knjigovodstvenom programu BILLANS, pri čemu polaznik sam pristupa i odredjuje vreme svog učenja. Preporučio bih ljudima koji nisu u mogućnosti da lično prate predavanja. Sve pohvale za predavače Nadu i Jelenu i njihovom pristupu kursu i nama polaznicima.

01.07.2019. - Goran


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com