KPI u nabavci - Kako meriti rezultate nabavke

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Jevrejska 24/III, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
29.03.2024.
Trajanje kursa:
8 časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 24600 din

Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Sertifikovani menadžer učenja i razvoja

Korisno i zanimljivo. Predavač veoma dobar i za kratko vreme je uspeo da nam prenese dovoljno informacija o diplomatskom protokolu. Shvatanje teorije kroz rešavanje praktičnih zadataka. Atmosfera veoma prijateljska.

07.09.2017. - Slađana


Smatram da je seminar bio koristan i izuzetno sadržajan. Dopala mi se interaktinost na kojoj je predavač insistirao, kao i njegova stručnost. Moja očekivanja su ispunjena.

10.06.2014. - Dragana


Oduševljena sam seminarom. Toliko toga značajnog sam čula i naučila, što ću primeniti u praksi. Sve pohvale za predavača, koji je upotpunio prijatnu atmosferu i ostavio vema lep utisak. Jako sam zadovoljna.

10.06.2014. - Mila


Odlično! Predavači su bili jasni i fokusirani na praktične probleme. Dali su nam konkretne odgovore na pitanja. Vrlo interesantno i korisno!

10.06.2014. - Svetlana


Seminar je bio zanimljiv, interaktiva, interesantan. Razjasnio je sve nedoumice, zadovoljio je moja očekivanja. Sve pohvale za predavača i organizatora.

10.06.2014. - Snežana


Trening je za mene bio od velike koristi. Uvidela sam moje nedostatke, usavršila se na svim poljima poslovanja poslovnog sekretara. Takođe sam preko ovog treninga utvrdila i pozitine strane sopstvenog obavljanja ove profesije. Jako sam zadovoljna i svima bi preporučila.

10.06.2014. - Aleksandra


Ispunjena očekivanja. Svrsishodan trening zbog konkretnih smernica koje svako može da prilagodi i primeni u individualnim situacijama. Odlična interakcija trenera sa polaznicima treninga. Sve pohvale.

10.06.2014. - Marija


Seminar je potpuno opravdao moja očekivanja,a predavač je iscrpno objasnila sve što me je interesovalo. Sve to će mi mnogo pomoći u daljem radu na poslovima javnih nabavka.

10.06.2014. - Marina


Ovaj seminar je ispunio sva moja očekivanja. Izvrstan predavač, usluga na nivou. Jednom rečju perfektno.

10.06.2014. - Snežana


Saznao sam konkretke stvari koje se odnose na moje preduzeće, spremnije ćemo dočekati usvajanje zakona na koji se odnosio seminar.

10.06.2014. - Bojan


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.




=



Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursa



Pogledajte ostale kurseve ovog organizatora


Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com