Studio za strane jezike Centar Rayuela

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
195 eur
195 eur

Opis organizatora

Centar Rayuela je studio za strane jezike koji se nalazi u samom centru Beograda. Naš pristup je komunikativan, te polaznici svih uzrasta moraju upotrebljavati naučene konstrukcije i vokabular kako bi bili svesni njihove praktične svrhe. Naš posao je da stvorimo kontekst u kome ćete razumeti pravila i upotrebu jezičkih elemenata, dok su studenti ti koji taj kontekst treba maksimalno da iskoriste. Iz tog razloga na našim kursevima 60 minuta nedeljno posvećeni su isključivo konverzaciji. To podrazumeva da se na času vežbaju aktivnosti komunikativnog karaktera: debate, igrice, rol play aktivnosti i druge. 

Trenutno su u ponudi kursevi engleskog, španskog, italijanskog i nemačkog jezika, kao i srpski za strance. Kursevi možete pohađati od početnih do naprednih nivoa, a namenjeni su deci, tinejdžerima i odraslima. Trudimo se za naši časovi i aktivnosti, kao i udžbenici koje upotrebljavamo, budu zanimljivi kako bi se naši polaznici što više angažovali na časovima. Većina naših profesora ima iskustvo u radu iz zemalja čije jezike izučava, što doprinosi inovaciji u metodologiji, kao i multikulturalnosti i otvorenosti naših profesora. Kultura je neodvojivi deo učenja jezika, proces koji ne čine samo audiovizuelni sadržaji već i iskustva.

Smatramo da je učenje u malim grupama (od 3 do 8 polaznika) idealno kako bi mogli da obezbedimo individualno praćenje i podstaknemo napredak svakog polaznika, kao i aktivno učestvovanje naših studenata.

Ukoliko ste zainteresovani za neki kurs ili jezik koji trenutno nije u ponudi, možete nas kontaktirati, a mi ćemo se potruditi da obezbedimo uslove za pohađanje kursa u najkraćem mogućem roku.

Učimo zajedno!