Škola računara Vinča

Adresa Obilićev venac 18/IV, TC City Passage , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.vincaskola.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
24800 din
21900 din
18800 din
49800 din
107100 din

Opis organizatora

Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od preko 30 godina. Posvećeni smo razvoju kroz konsalting i obrazovanje iz oblasti informacionih i digitalnih tehnologija od 1985. godine.

Naša Škola radi u sastavu najvećeg naučnog instituta u Srbiji – Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ Univerziteta u Beogradu. Poslujemo u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 za aktivnost obrazovanja iz oblasti informacionih i digitalnih tehnologija. Više od 15 godina smo aktivni članovi mreže Microsoft partnera, Microsoft Autorizovani Edukacioni Partner i Autodesk Autorizovani Trening Centar. Preko 120 velikih preduzeća, više od 500 korporativnih klijenata i 32.000 pojedinaca je izabralo Školu računara „Vinča“ za svoj obrazovni centar.

Mi u Školi računara „Vinča“ konstantno pratimo inovacije u industriji informacionih i digitalnih tehnologija, usavršavamo programe naših kurseva, pružamo nova praktična znanja i pomažemo našim klijentima u dostizanju poslovnih i ličnih ciljeva. Našm klijentima pružamo podršku i rešenja za primenu Digitalnih i IT tehnologija, transformaciju tradicionalnog poslovanja, upravljanje promenama i razvoj inovativnosti i kreativnosti timova i pojedinaca. Saradnju sa klijentima zasnivamo na iskrenosti, pouzdanosti i otvorenoj komunikaciji jer nam je međusobni odnos jednako važan kao i ono što postižemo.

RAZVIJAMO INOVATIVNI I KREATIVNI POTENCIJAL TIMOVA

Tokom planiranja, izrade i vođenja radionica, kombinujemo različite tehnologije, standarde, okvire i metodologije ( ISO, ITIL, BMC i Lego© SeriousPlay©…) u cilju kreiranja i implementacije digtalnih strategija kompanija, kreiranja poslovnih modela i usluga, upravljanja projektima i ispitivanja potreba i iskustava korisnika digitalnih usluga.

Smatramo da su ljudi najveći kapital organizacije. Zbog toga, zaposlenima na različitim funkcijama ( CEO, Marketing, HR, Prodaja, IT… ) pomažemo da se 100% iskažu, aktiviraju, pokrenu kreativnost i energiju i da zajednički kreiraju novu vrednost digitalnom poslovanju organizacije.