Quality House

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
650 eur
650 eur
450 eur

Opis organizatora

 

Quality House kursevi - od Testera za Testere

Quality House je vodeća kompanija za obuku softver testera, koja je akreditovana od strane ISTQB-a (International Software Testing Qualifications Board) za održavanje kurseva u Jugoistočnoj Evropi. U ponudi imamo programe za sve ISTQB sertifikovane treninge osnovnog i naprednog nivoa. Pored ovoga, Quality House je akreditovani provajder treninga za CMAP (Certified Mobile Application Professional) i CPRE (Certified Professional Requirements Engineering).

 

Quality House kursevi

 

Pohađanjem kurseva kod Quality House imate priliku da steknete neophodno znanje i fleksibilan trening u svim aspektima profesije testiranja softvera. Organizujemo javne kurseve i specijalne treninge namenjene zaposlenima u Vašoj kompaniji, kojima pokrivamo sve segmente testiranja softvera. Uvek vodimo računa da je trening usko povezan sa potrebama biznisa, ali i u skladu sa priznatim industrijskim standardima i procedurama.

Quality House predavači su profesionalni softver testeri, sa dugogodišnjim iskustvom u IT industriji, te stoga u predavanja pored akreditovanog materijala unose i lične primere iz prakse.

Na kraju svakog kursa polaznici prolaze kroz proveru stečenog znanja, kako bi stekli jasan uvid u stepen ostvarenog napretka.

 

Quality House kursevi u brojkama