Obrazovno kreativni centar

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
4000 din
2500 din
5000 din

Opis organizatora

Obrazovno kreativni centar

Ko smo mi?

Zamislite ekipu nastavnika, pedagoga i internet preduzetnika koji žive u provinciji, imaju malu šarenu kancelariju u suterenu jedne škole. Vredno se bave onlajn edukacijom, izradom i realizacijom onlajn seminara poslednjih 6 godina, a kao rezultat tog rada stoji 11 200 polaznika onlajn seminara. Od nedavno su napravili i novu ediciju poslovnih kurseva, pod nazivom Znanje i veštine. Eto... to smo mi :)

 

Kako radimo?

Sve što radimo, uglavnom radimo onlajn. Ono što karakteriše OKC onlajn seminare je interaktivnost učesnika na seminarima, kao i stalna podrška moderatora kursa. Onlajn seminari/kursevi su tako kreirani da učesnike vodimo kroz razne životne i poslovne situacije, kroz koje uči i usavršava svoja znanja i veštine. Onlajn seminari/kursevi nisu napravljeni kao video prenosi predavanja, nije neophodo da u određeno vreme budete za računarom, već sami određujete dinamiku pohađanja seminara/kursa.

 

 

Zašto baš naši kursevi?

Naši kursevi nalaze se na specijalizovanoj platformi za učenje, koja polaznicima omogućava da budu aktivni učesnici u procesu učenja. Dakle, na našim seminarima vam nećemo dozvoliti da se uspavate :)

 

A šta drugi kažu o nama?

 

 

 

"Vidimo se" na kursevima!