OKschool

Adresa Šumatovačka 45, Vračar , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Bulevar Oslobođenja 82 , Novi Sad, prikaži na mapi

Website: www.ok-school.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
30000 din % popust
25000 din % popust
25000 din % popust
19900 din % popust
20000 din % popust

Opis organizatora

online-ucenje1.jpg

Znanja iz svih oblasti na jednom mestu

OKschool je jedinstvena ponuda kurseva i stručne edukacije na tržištu i predstavlja spoj tradicionalne nastave, u najsavremenije opremljenim učionicama, i specijalno razvijene online platforme za učenje na daljinu, uz stalnu podršku profesora i pristup multimedijalnim nastavnim materijalima, testovima za proveru znanja, online konsultacijama i mnogim drugim korisnim sadržajima.
 

OKschool je tamo gde ste vi!

Svako predavanje možete pratiti uživo, preko live stream-a, gde god da se nalazite. OKschool platforma za učenje na daljinu daje vam mogućnost da pratite predavanja kao da ste prisutni u učionici, da postavljate pitanja, diskutujete i radite zadatke. Takođe, svako predavanje možete ponovo gledati online, neograničen broj puta!
 
OKschool vam nudi kurseve i edukacije iz najrazličitijih oblasti IT-ja, poslovnih veština, engleskog jezika i još mnogo toga! Iskoristite ovaj jedinstvni spoj tradicionalne nastave i učenja na daljinu i steknite znanja i veštine koje će vam doneti uspešnu karijeru!
 

Obuke po vašoj i meri vaše firme

obuke.jpg

Na OKschool možete proći obuku za zanimanja, kao što su: 3ds Max profesionalac, Agent za nekretnine, Trodimezionalno crtanje (AutoCAD 3D), Animator crtanog filma, Foto i video montažer, Web novinar i copywriter, Specijalista za web analitiku, SEO, Google i Facebook, Administrator računarskih mreža, Dvodimenzionalno crtanje (AutoCAD 2D), Developer CMS rešenja, Administrator i web urednik CMS sistema, Web programer, Web dizajner i Grafički dizajner.
 
Pored toga, imate priliku da birate i usavršavate se kroz neki od online kurseva iz oblasti rada na računaru, engleskog jezika, dizajna, programiranja, biznisa, finansija i računovodstva, primene IT-ja u poslovanju, IT administracije ili AutoCAD-a.
 
Takođe, možete zatražiti i pomoć OKschool profesora u učenju i savladavanju gradiva iz bilo koje oblasti. Naš tim predavača čine vrhunski stručnjaci različitih profila, koji su tu da vam pomognu da savladate gradivo koje vam zadaje probleme ili da jednostavno postanete što bolji u određenoj sferi.
 
Uz OKschool možete i da povećate produktivnost svojih zaposlenih, unapredite njihova znanja i veštine i prilagodite ih zahtevima svoje kompanije. Osmislićemo i organizovati kurs upravo u skladu sa potrebama vaše fime. Uz to, postoje i posebni paketi, pogodnosti i popusti za firme!
 

Idealni uslovi za učenje

appleroom_ok.jpg

 

Učićete u najsavremenije opremljenim učionicama u Beogradu i Novom Sadu, sa modernom multimedijalnom opremom, projektorima, interaktivnim tablama koje omogućavaju da aktivno učestvujete u predavanjima i Apple računarima.
 
Pored toga, učionice su koncipirane tako da predavač u svakom trenutku ima uvid u rad svih polaznika i svakom od njih može da posveti maksimalnu pažnju.
 

Priznati sertifikat i bezbroj mogućnosti za nastavak školovanja

 
okcert.png

Po uspešnom završetku kursa dobijate visokocenjeni i prepoznatljiv OKschool sertifikat, čiju validnost možete u svakom trenutku proveriti putem interneta.
 
Osim toga, možete polagati i za najpoznatije međunarodne sertifikate. Kompanija LINK group, pod čijim okriljem se nalazi i OKschool, ima dugogodišnju saradnju sa svetskim test-centrima kao što su Prometric i Pearson VUE, ali i sa kompanijama iz oblasti IT-ja, poput kompanija Adobe, Microsoft, Zend, Autodesk, Apple i mnogim drugim.
 

Pohađanjem bilo kog kursa u okviru OKschool-a, postajete deo jedinstvenog obrazovnog sistema LINK groupa, u koji spadaju ITAcademy, BusinessAcademy i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS. Kada jednom postanete deo našeg sistema, stičete pravo na ogromne pogodnosti i popuste za dalje obrazovanje na bilo kojoj našoj ustanovi.