MLingua škola stranih jezika

Adresa Kosovska 19 (ulaz iz dvorišta OŠ Drinke Pavlović) , Beograd, prikaži na mapi
Adresa Koste Nađa 34b , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.skolajezikamlingua.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
25200 din
25600 din
25600 din
7800 din

Opis organizatora

Školu stranih jezika MLINGUA vodi tim profesora, diplomiranih filologa sa višegodišnjim iskustvom, koji se kontinuirano usavršavaju na stručnim seminarima u zemlji i inostranstvu.

Primenom savremenih metoda nastave i obuke u skladu sa preporukama Saveta Evrope, radom u malim grupama (3-8 polaznika) kao i neprekidnom konverzacijom i držanjem časova na stranom jeziku, pružamo vam mogućnost da brže savladate razumevanje i govor željenog jezika.

slika 1 desno


U školi stranih jezika MLINGUA možete da naučite engleski, nemački, ruski ili španski jezik. Strancima nudimo i poseban kurs srpskog jezika. Pružamo vam opšte, konverzacijske i specijalističke kurseve (poslovni engleski, nemački za medicinare), kao i pripremu za polaganje međunarodnih ispita (FCE, CAE, IELTS, TOEFL, GOETHE, DAF, ӦSD) sa dosadašnjim 100% učinkom.

Takođe, odlikuje nas uspešno razvijen rad sa firmama kao što su Raiffeisen bank, Raiffeisen Leasing, Cisco, Merkur osiguranje, Drina film, Masel i drugi. Svaki kurs ponaosob pažljivo je realizovan kombinovanjem različitih metoda nastave, radi postizanja najboljih mogućih rezultata u skladu sa najnovijim istraživanjima.

slika 2 desno

Nudimo i posebne programe prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta. Na kraju školske godine, organizujemo sedmodnevni letnji kamp za decu uz saradnju britanske škole English in Action, gde deca imaju celodnevnu nastavu sa profesorom iz Engleske i na kraju održavaju priredbu koju su zajedno osmislili.


Radno vreme administracije
:
Ponedeljak  ̶  Petak od 10-18h

Održavanje nastave:

Ponedeljak  ̶  Petak od 10-22h
Subota od 10-18h

Pored grupne, zainteresovanima je otvorena mogućnost poluindividualne i individualne nastave.