Inter Esthetic Academy

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
25000 din % popust
10000 din % popust
od 100 eur % popust
10000 din % popust

Opis organizatora

Profesionalni šminker Vesna Tešić svim damama pruža širok asortiman usluga koje su podređene Vašem ulepšavanju. U prijatnom ambijentu našeg salona koji se nalazi u centru grada na jednom mestu nudimo trajnu šminku očiju i usana, japansko iscrtavanje obrva, profesionalno šminkanje za dnevne i večernje prilike, frizerske usluge, kao i nadogradnju trepavica ruski volumen od 2D do 6D.

Osnivač salona je Vesna Tešić, profesionalni šminker koji poseduje više od 15 godina iskustva u poslu. Nakon završetka Akademije Šobota, Vesna se dodatno usavršavala u inostranstvu, tako da je u Briselu završila Akademiju za permanentni make up (japansko iscrtavanje obrva i usta alajner). Tokom dugogodišnje karijere bila je anganžovana na mnogim projektima, kao i u privatnoj praksi.

Naši kursevi

Dođite u Inter Esthetic Academy i naučite tajne profesionalne šminke, savladajte tehniku japanskog iscrtavanja obrva ili nadogradnje trepavica. Uz našu stručnost i znanje, zakoračite u svet profesionalnog šminkanja i usavršite svoje veštine na ovom polju.

U ponudi su sledeći kursevi:

  1. Japansko iscrtavanje obrva
  2. Profesionalno šminkanje
  3. Ubrzani kurs šminkanja
  4. Kurs trajne šminke, puder metod, ajlajner i usne
  5. Kurs za nadogradnju trepavica tehnikom 1 na 1
  6. Kurs za nadogradnju trepavica – ruski volumen 3D-6D

Ostali kursevi

U našem salonu Vam možemo ponuditi i sledeće kurseva, za više informacija nas kontaktirajte:

  1. Kurs šišanja sve tehnike
  2. Kurs za svečane frizure
  3. Profesionalni kurs za manikir