Institut za ekonomiju i pravo

Adresa Grčića Milenka 39 , Beograd, prikaži na mapi

Website: www.iep.rs

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
7000 din

Opis organizatora

Insitut za ekonomiju i pravo je kuća koja se bavi pružanjem konsultantskih usluga, izdavaštvom i organizacijom stručnih skupova. Primarna oblast naših aktivnosti jesu javne nabavke, ali i sve ono što prati ovu multidisciplinarnu oblast. Osim javnih nabavki, Institut za ekonomiju i pravo svojim aktivnostima prati oblast obrazovanja i vaspitanja, kao i javna preduzeća. Tokom godina smo se trudili da pratimo, ali i predvidimo trendove sa željom da ostanemo prava podrška Vašem poslovanju u pravom trenutku.

Konsultantske usluge smo podelili u tri grupe. Naručioci i ponuđači čine dve komplementarne grupe, dok smo kao treću grupu prepoznali ustanove obrazovanja i vaspitanja sa čijim smo specifičnostima dobro upoznati.

Drugi aspekt naših aktivnosti čine stručni skupovi, od savetovanja i seminara preko obuka i drugih oblika stručnog usavršavanja pa do konferencija. Pokretačka ideja koja stoji iza naših stručnih skupova jeste podrška poslovanju budžetskih ustanova i preduzeća koja se sastoji u identifikovanju aktuelnih pitanja i, kroz interaktivni rad, traženje adekvatnih odgovora i rešenja koja su odživa u praksi.

Izdavačka delatnost Instituta za ekonomiju i pravo koncipirana je tako da kroz časopise, na prvom mestu „Javne nabavke – primena u praksi“ i „Prosvetni informator“, prati aktuelnosti u oblastima kojima se bavimo. Knjige koje objavljujemo predstavljaju jedinstvena izdanja u svojim oblastima, pa je tako knjiga „Javne nabavke u Republici Srbiji“ jedino izdanje ove vrste koje se može smatrati sveobuhvatnim priručnikom. Slično je i sa knjigom „Internati – svetska iskustva brižne zajednice“ koja je, kao uporedna analiza svetskih iskustava i dobre prakse, već godinama svojevrstan vodič onima koji upravljaju ustanovama učeničkog standarda. Kroz naša izdanja se trudimo da skrenemo pažnju na niz pitanja koja proističu iz prakse, ali i da ponudimo održiva rešenja.