Charing Cross

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
od 100 eur
2700 din
2700 din
2700 din
od 8000 din

Opis organizatora


O nama
Charing Cross je jedna od najstarijih registrovanih privatnih škola za podučavanje stranih jezika u Vojvodini, osnovana 1990 godine. Nalazi se u centru grada Subotice, u Tokiju, u poslovnoj zgradi “Standardprojekta”, na prvom spratu.

Od 1991 godine naša škola sarađuje sa Britanskim Savetom u Beogradu a od 1992 godine Subotica kao grad, preko naše škole , dobija zvaničan status svetskog centra za učenje engleskog jezika, registrovanog u Kembridžu.

Bogat izbor opštih i specijalizovanih kurseva daje Vam sigurnost da ste došli na pravo mesto. U okviru opšteg engleskog jezika u ponudi su svi CEF međunarodni nivoi od predškolskog, školskog uzrasta, tinejdžera i odraslih. Takođe, od Business kurseva imamo sva tri nivoa (B1, B2, C1).

Za sve one koji pored usavršavanja engleskog jezika žele i međunarodnu diplomu, kao potvrdu njihovog postignutog znanja, nudimo kurseve koji se rade po udžbenicima specijalno dizajniranim za Cambridge ispite svih nivoa, kako za tinejdžere tako i za odrasle.

ProstorTri učionice, koliko ih imamo, su odlično opremljene potrebnim nastavnim sredstvima  a broj učenika u jednoj grupi nikada ne prelazi 10. Prijatna atmosfera na časovima i stručan i iskusan nastavni kadar obezbeđuju progresivan i merljiv napredak i zanimljive casove.

KurseviPeriod održavanja kurseva je od septembra do kraja juna. Upis u novu školsku godinu je uvek krajem avgusta, ali primamo nove polaznike i u toku godine, koji se priključuju postojećim grupama ili formiramo nove, ukoliko imamo potreban, minimalan broj učenika koji iznosi 5.

Intenzivni letnji kursevi su još jedna od interesantnih mogućnosti iz naše ponude.

Održavaju se posle završene školske godine, prve dve nedelje u julu i pre početka nove školske godine, poslednje dve nedelje u avgustu. Detaljnije pogledati na našem sajtu u odeljku “Letnji kursevi”

Pored engleskog jezika u našoj školi nudimo i kurseve italijanskog i francuskog jezika za odrasle početnike.
 
I na kraju, ovo malo predstavljanje naše škole završili bismo jednom rečenicom koja je proistekla iz našeg dugogodišnjeg rada i iskustva:

Naša škola nije mesto poput drugih gde se dođe i ode, to je mesto gde se boravi, druži i ostaje godinama.