Iskustva polaznika - Centar Za Ljudske Resurse

Adresa Vlajkovićeva 19, Knez Mihailova 33 , Beograd, prikaži na mapi

Website: centarzaljudskeresurse.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
86000 din
86000 din
120000 din
140000 din
86000 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

HR kurs za početnike u IT-u

Izuzetna profesionalnost i velika količina znanja je ono što nude predavači na ovom kursu. Uz ozbiljan rad, simulacije i mnoštvo prijateljskih saveta zaista mogu da kažem da bolje razumem programske jezike, način na koji timovi funkcionišu. Hvala na sav glas i ozbiljna preporuka za svakoga željnog znanja.

04.07.2019. - Ana


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Hvala Vam puno na svemu. Prezadovoljna sam kursom i stečenim znanjem. Pre ovog kursa nisam imala apsolutno nikakvo znanje u vezi sa statistikom, strani su mi bili čak i termini. Sada prosto sama sebe iznenađujem kada vidim šta sam sve naučila zahvaljujući Nadi i Mariji za kratko vreme. Predavanja su sveobuhvatna, ali i praktična i koncizna. Primeri za vežbu su odlični i omogućavaju primenu stečenog teoretskog znanja odmah. Fokus je na bitnim stvarima koja ću koristiti u svom istraživačkom radu. Upis ovog kursa je sigurno najbolja investicija koju sam napravila u poslednje vreme i koja će mi kao doktorandu koristiti u budućnosti.

03.07.2019. - Ivona


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Za jednog profesora koji se godinama bavi naučno-istraživačkim radom, primena statistike je neophodna. Kako su mi nedostajala znanja iz primene statistike u SPSS-u, prijavio sam se za kurs Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima. Malo je reći da sam prezadovoljan stečenim znanjem. Malo teorije, i samo vežba, vežba i vežba na brojnim primerima. Svaka čast! Perfektna komunikacija, organizacija i predavanje. Bio sam skeptičan u pogledu znanja koje ću steċi i da li će ono biti odmah primenljivo, ali sve moje nedoumice su otklonjena već nakon prvog sata kursa. Odličan interaktivan pristup.

29.06.2019. - Goran


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Oduševeljen sam organizacijom. Pohvale za Nadu, Mariju i Centar. Kurs je zanimljiv, puno se pažnje posvećuje primerima, komunikaciji, itd. Posebno mi se sviđa što profesorka koristi brojne primere i dodatne materijale. Ne uči se suvoparno, obraća se pažnja na svakog polaznika. Preporuke za kurs.

29.06.2019. - Jovan


Primena statistike u HR-u

Čista desetka za kurs. Pohvale za organizatora i predavača. S obzirom na aktuelnost ovih tema kod nas - statistike i HR-a, od kursa sam očekivao da mi pruži znanja koja će mi biti dovoljna da primenim statistiku u svakodnevnom radu kao HR menadžer. Međutim, kurs je nadmašio moja očekivanja, odlična skripta, razumljivi i prilagođeni primeri. Odličan follow-up. Preporučujem ovaj kurs svima koji se bave HR-om.

22.02.2019. - Srdjan


Online kurs Statstička analiza i obrada podataka u SPSS-u

Pohadjala sam online kurs Statisticka analiza podataka u SPSS-u. Veoma sam zadovoljna dobijenim znanjem. Odlicna komunikacija sa predavacem. Predavac mi je detaljno objasnio parametarske i neparametarake tehnike i sve nedoumice koje sam imala oko statistickih testova jer sam imala osnovno statisticko znanje. Najznacajnije mi je bilo to sto smo vezbali na mojim bazama podataka, a i primeri su bili prilagodjeni mojoj oblasti interesovanja. Preporuke :-)

07.02.2019. - Sandra


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Odličan kurs za sve koji se bave naučnim istraživanjim. Dobila sam kvalitetno i primenjivo znanje nakon kursa. Predavač je bio spreman da odgovori na svako moje pitanje i trudio se da mi prenese što više znanja. Ovaj kurs mi je pomogao da obnovim osnovna znanja o primeni statistike u nauci, ali i da steknem znanja koja ću primenjivati u svojim naučnim radovima. Preporuke!

02.02.2019. - Danijela


Primena statistike u HR-u

Kurs sam završio online zbog nemogućnosti dolaska u Beograd. U početku sam bio skeptičan jer volim da na licu mesta usvajam znanja, nisam pobornik online edukacije ali mi se mišljenje promenilo. Lično sam prezadovoljan, predavači su divni kao i svi ljudi iz Centra za ljudske resurse sa kojima sam bio u kontaktu. Topla preporuka, odličan kurs.

29.01.2019. - Zoran


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

SPSS analiza mi je bila toliki bauk pre kursa. Koliko je sve to jednostavno kada se dobro objasni. Posebno nama doktorandima koji nismo sigurni kako pravilno da obradimo podatke. Hvala puno na svemu, pozdrav za divne kolege i profesore, vidimo se na STATA kursu. :)

25.10.2018. - Ivana


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Izuzetno sam zadovoljna profesionalnošću Nade Cukalović i profesorke Marije Radulović. Tretman polaznika je na visokom nivou, kao i koperativnost i poštovanje dogovora.

03.10.2018. - Vesna


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.