Iskustva polaznika - Centar Za Ljudske Resurse

Adresa Vlajkovićeva 19, Knez Mihailova 33 , Beograd, prikaži na mapi

Website: centarzaljudskeresurse.com

Aktuelni kursevi ove institucije

Naziv kursa
Cena
86000 din
86000 din
120000 din
140000 din
86000 din

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Primena statistike u HR-u

Čista desetka za kurs. Pohvale za organizatora i predavača. S obzirom na aktuelnost ovih tema kod nas - statistike i HR-a, od kursa sam očekivao da mi pruži znanja koja će mi biti dovoljna da primenim statistiku u svakodnevnom radu kao HR menadžer. Međutim, kurs je nadmašio moja očekivanja, odlična skripta, razumljivi i prilagođeni primeri. Odličan follow-up. Preporučujem ovaj kurs svima koji se bave HR-om.

22.02.2019. - Srdjan


Online kurs Statstička analiza i obrada podataka u SPSS-u

Pohadjala sam online kurs Statisticka analiza podataka u SPSS-u. Veoma sam zadovoljna dobijenim znanjem. Odlicna komunikacija sa predavacem. Predavac mi je detaljno objasnio parametarske i neparametarake tehnike i sve nedoumice koje sam imala oko statistickih testova jer sam imala osnovno statisticko znanje. Najznacajnije mi je bilo to sto smo vezbali na mojim bazama podataka, a i primeri su bili prilagodjeni mojoj oblasti interesovanja. Preporuke :-)

07.02.2019. - Sandra


Primena SPSS-a u naučnim istraživanjima

Odličan kurs za sve koji se bave naučnim istraživanjim. Dobila sam kvalitetno i primenjivo znanje nakon kursa. Predavač je bio spreman da odgovori na svako moje pitanje i trudio se da mi prenese što više znanja. Ovaj kurs mi je pomogao da obnovim osnovna znanja o primeni statistike u nauci, ali i da steknem znanja koja ću primenjivati u svojim naučnim radovima. Preporuke!

02.02.2019. - Danijela


Primena statistike u HR-u

Kurs sam završio online zbog nemogućnosti dolaska u Beograd. U početku sam bio skeptičan jer volim da na licu mesta usvajam znanja, nisam pobornik online edukacije ali mi se mišljenje promenilo. Lično sam prezadovoljan, predavači su divni kao i svi ljudi iz Centra za ljudske resurse sa kojima sam bio u kontaktu. Topla preporuka, odličan kurs.

29.01.2019. - Zoran


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

SPSS analiza mi je bila toliki bauk pre kursa. Koliko je sve to jednostavno kada se dobro objasni. Posebno nama doktorandima koji nismo sigurni kako pravilno da obradimo podatke. Hvala puno na svemu, pozdrav za divne kolege i profesore, vidimo se na STATA kursu. :)

25.10.2018. - Ivana


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Izuzetno sam zadovoljna profesionalnošću Nade Cukalović i profesorke Marije Radulović. Tretman polaznika je na visokom nivou, kao i koperativnost i poštovanje dogovora.

03.10.2018. - Vesna


Optimalna motivacija zaposlenih

Kurs Optimalna motivacija zaposlenih u IT kompanijama je prevazišao moja očekivanja i pre tri godine ali i ove. Posebno sam zadovoljan zato što sam pre tri godine pohađao kurs isključivo namenjen IT Startapima a ove godine opšti kurs imajući u vidu da sam promenio firmu pa mi je trebalo opšte znanje.Toliko praktičnog i toliko primera. Ovo je stvarno kurs koji preporučujem svakome ko misli da zna šta je motivacija zaposlenih jer će da nauči toliko toga. Veliki pozdrav celom timu od Radovana.

21.09.2018. - Radovan


Analiza i obrada podataka u programu STATA

Odlično! Pohađao sam individualni kurs i sve pohvale za Centar i predavača. Dobio sam i priručnik u kome je objašnjeno sve što je obuhvaćeno kursom, kao i primeri, koji može da se koristi kao podsetnik.

16.09.2018. - Ivan


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

U potpunosti sam zadovoljan kursom Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u. Dobar pristup, razumljiv. Konkretni primeri i teorijski deo. S obzirom da nisam imao neko predznanje iz statistike, zadovoljan sam stečenim znanjem, od modula koji se bavi uvodom u statistiku i SPSS, do modula koji se bavi složenijim analizama.

12.09.2018. - Marko


Statistička obrada i analiza podataka u SPSS-u

Odlično koncipiran kurs. Preporuke za organizatora. Predavač maksimalno posvećen i profesionalan. Materijal koji smo dobili na kursu (priručnik i zadaci) su veoma korisni. Preporuke.

10.09.2018. - Marija


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.

=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.