Treći Studentski privredni forum - Centar za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM)

22. feb

Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete na ovogodišnjem Studentskom privrednom forumu, koji vam donosi mnogo zanimljivih predavanja, radionica i kontakata sa ljudima iz oblasti privrede.

Vidimo se 9. i 10. marta u prostorijama Privredne komore Srbije!

Teme o kojima ćemo na ovogodišnjem Forumu govoriti su: Omladinsko preduzetništvo i pokretanje startapa, potencijal društvenih mreža za razvoj biznisa, privreda iz ugla velike kompanije, mogućnosti za pronalaženje praksi u kompanijama i mnoge druge . Takođe, na ovogodišnjem Forumu akcenat će biti na radionicama liderstva, kvalitetnog upravljanja vremenom i neverbalne komunikacije koje će pomoći učesnicima da usavrše ove veštine.

Kotizacija za učešće na Forumu iznosi 2.000 dinara.

Za dosadašnje učesnike - alumniste Studentskog privrednog foruma i ostalih naših projekata obezbedili smo popust od 25% na cenu kotizacije (1500 umesto 2000 dinara).

U troškove kotizacije za učešće na Forumu uračunati su:

  • Promotivni materijali za učesnike Foruma;
  • Troškovi hrane i pića za učesnike Foruma;
  • Troškovi koktela zatvaranja za učesnike foruma;
  • Troškovi izrade elektronske baze kontakata državnih institucija i privrednika za svakog učesnika;
  • Troškovi izrade sertifikata za učesnike Foruma

U roku od 24h od trenutka popunjavanja prijavnog formulara dobićete mail sa detaljima oko uplate kotizacije za učešće na Forumu.

Link za prijavu na SPF: http://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMpFX-9ToX8Yr8LIHPh7YovmAm5yk5t9tbHDwdzOFoAcxnRA/viewform



Postavljeno: 22.02.2017.
Broj pregleda: 670

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)