BESPLATAN VEBINAR: Sve o pripremama za međunarodne ispite iz engleskog jezika (IELTS, TOEFL, SAT)

04. okt

U četvrtak, 12. oktobra u 18 časova na štandu Kursevi.com na Virtuelnim danima karijera i znanja,saznaj koji ti je ispit potreban za studije, emigraciju i rad u inostranstvu, koji su zahtevi i format svakog, kako da se spremiš i koliko vremena i novca treba da izdvojiš za pripremu. Konkretno i praktično, sa vremenom za pitanja učesnika. Kreni na vreme, ne dozvoli da jezik bude prepreka tvom napretku.

Opis vebinara:

Sve potrebne tehničke informacije o ispitima IELTS i TOEFL (međunarodni ispiti preduslov za emigraciju - studije u svetu, kao i zaposlenje) i SAT (američka matura, odnosno prijemni ispit na fakultete u SAD, a od skoro i na neke fakultet u Evropi).

Kako saznati i odlučiti koji ispit ti je potreban, a ako postoji više opcija koji je bolji za tvoj konkretan slučaj, gde se ispiti polažu, gde se možeš spremati, orijentacione cene pripreme na tržištu i ostali tehnički detalji.

Takođe kratke informacije o formatu ispita i mogućim poteškoćama sa kojima se ljudi sa našeg podneblja suočavaju zbog specifičnosti našeg obrazovnog sistema koji se dosta razlikuje od stranog, a format ovih ispita je nama samim time stran.

Pitanja posetilaca vebinara

Predavač je Nikoleta Rakočević iz škole jezika Queen Victoria School. Nikoleta je profesor i simultani prevodilac sa iskustvom dugim 11 godina i 9 godina iskustva u pripremi ispita.

PRIJAVI SE


Postavljeno: 04.10.2017.
Broj pregleda: 1982

KOMENTARA postavi prvi komentar (0)