iOS kurs

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 181, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
6 meseci intezivne škole + do 6 meseci prakse
Vreme održavanja:
prepodnevni, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

30%
popust
CENA: 1400 eur | Moguće je plaćanje na rate.
Cena bez popusta: 2000 eur

Opis kursa

iOS kurs će vas obučiti da kreirate mobilne aplikacije za sve verzije iOS uređaja uključujući iTelefon, iPad, iPod i Apple Watch. Nakon uspešno završenog kursa bićete spremni da razvijate sve, od jednostavnijih aplikacija, pa do onih kompleksnih koje uključuju rad sa podacima i to sve korišćenjem popularnog programskog jezika Swift.

Kroz ovaj kurs postaćete junior iOS programer. Uspešno ćete naučiti Swift programski jezik - moderan, moćan i intuitivan programski jezik. Najveći deo kursa učićete kroz praktično iskustvo. Radićete na zanimljivim projektima, kroz timski rad, stećićete sva neophodna znanja i veštine potrebne da možete da radite na poziciji iOS programera. Takođe ćete naučiti da postavite aplikaciju koju ste napravili na Apple Store.
Kao i drugi kursevi u Cubes IT Centru, iOS kurs obuhvata 6-mesečnu intezivnu obuku za razvoj mobilnih aplikacija za iOS platformu, i nakon toga period do 6 meseci volonterskog rada, za polaznike koji postignu nivo znanja da mogu da započnu period prakse.
Dakle kurs se sastoji od 6 meseci škole i do 6 meseci prakse.


Šta se sve uči na iOS kursu?

Kroz kurs, ćete steći znanje o osnovama iOS aplikacija, njihovoj arhitekturi, dizajnu, kao i o brojnim drugim alatkama i tehnologijama (kao što su Cocoa Touch Framework, Xcode IDE, Core Data, MapKit, Core Location,...) neophodnim za uspešan razvoj i distribuiranje vaših aplikacija za iOS platformu.

Znanja i veštine koje steknete na ovom kursu učiniće vas idealnim kandidatom za zanimanje iOS Developer kao i relevantnim za veliki broj projekata u kojima biste bili zaduženi za izradu aplikacija za iOS.

Takođe, korisnici stiču znanje o verzioniranju koda i prolaze kroz kompletan proces razvoja aplikacije, od projektnog zahteva preko mockup-ova - do finalnog proizvoda.

Da li je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Ovaj kurs ne zahteva nikakvo tehničko predznanje. Kursevi u Cubes IT Centru su usmereni na polaznike koji dolaze iz netehničke sredine. I nekada je bolje da polaznici nemaju nikakva tehnička predznanja kako bi na kursu nova znanja koja stiču prihvatili na najbolji način. Koncept kursa je baziran tako da počinje sa osnovama, prema višim nivoima znanja do naprednih znanja koja su sva pokrivena praktičnim radom. Tako da ljudi svih nivoa obrazovanja i različitih oblasti mogu da se prijave na kurs.

Međutim, kako za sve kurseve u Cubes IT centru, tako i za ovaj, svi kandidati pre upisa, prolaze kroz određene logičke testove, i test engleskog jezika, kako bi se utvrdilo da li kandidat poseduje određene logičke sposobnosti da može da shvati koncepte programiranja.

NAPOMENA: Neophodan uslov za sve polaznike iOS kursa, jeste da poseduju Apple računar ili lap top, i da poseduju neki od iTelefon mobinih uređaja. Učionica u kojoj se odvija nastava za iOS kurs je opremljenja najsavremenijim Apple računarima, ali da bi polaznik uspešno savladao nastavu neophodno je da i kod kuće radi samostalno i redovno rešava domaće zadatake. Dakle, radi uspešnog savladavanja kursa nepohodno je da svi polaznici poseduju Apple računar i Apple telefon.

 

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj deo je jako važan da pročitate jer ovaj kurs nije za svakoga.
Ovaj kurs nije za vas koji ste čuli i verujete da za kratak period možete postati EXPERT u razvoju mobilnih aplikacija. Za vas koji ste čuli i očekujete da u IT oblasti danas "cvataju ruže" i za vas koji nasedate na lažni marketing raznih IT škola da ćete za godinu dana postati nekakvi "IT eksperti". Takođe ovaj kurs nije za one koji misle da nakon kursa, kad dobiju zvanični sertifikat, čeka ih crveni tepih ispred svake IT firme i zagarantovana početna plata od min 1000 evra...

Ovaj kurs je za one koji žele vredno da rade u naradnih godinu dana, koji zaista vide sebe kao programera zaposlenog u IT firmi, i koji vole taj posao.
Ovaj kurs je za polaznike koji poznaju u određenom stepenu engleski jezik (nije potreban napredan nivo znanja).
I najvažnije, ovaj kurs je za one koji žele da nakon kursa, nastave da unapređuju svoje znanje i ne odustaju od programiranja ako na prvom razgovoru za posao ne dobiju posao.

Ako ste se prepoznali u ovome, onda je za vas idealan iOS kurs u Cubes IT centru, koji će vam dati odličnu osnovu za vašu IT karijeru, i dovoljan nivo znanja da možete da počnete da radite kao junior iOS programer.

 

Koliko kurs traje, kada se održava i koliko košta?

Trajanje kursa je 6 meseci intezivne škole + do 6 meseci prakse, za kandidate koji postignu određeni nivo znanja. Kurs se realizuje kroz tročasovnu nastavu tokom nedelje.

Nastava se realizuje radnim danima, utorkom i četvrtkom u popodnevnom terminu od 17h do 20h.

Cena kursa je 2000 eur a popust za rane prijave od 30% je još uvek aktuelan i važi do kraja februara, pa je cena kursa 1400 eur.

Postoji mogućnost plaćanja na rate, maksimalni broj rata je 12.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com