iOS kurs

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 181, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
6 meseci intezivne škole + do 6 meseci prakse
Vreme održavanja:
prepodnevni, poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 2000 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

  

iOS KURS 

iOS kurs će vas obučiti da kreirate mobilne aplikacije za sve verzije iOS uređaja uključujući iPhone, iPad, iPod i Apple Watch.

Kroz kurs ćete steći znanje o osnovama iOS aplikacija, njihovoj arhitekturi, dizajnu, kao i o brojnim drugim alatkama i tehnologijama (kao što su Cocoa Touch Framework, Xcode IDE, Core Data, MapKit, Core Location,...) neophodnim za uspešan razvoj i distribuiranje vaših aplikacija za iOS platformu. Takođe, korisnici stiču znanje o verzioniranju koda i prolaze kroz kompletan proces razvoja aplikacije, od projektnog zahteva preko mockup-ova - do finalnog proizvoda.
Nakon uspešno završenog kursa bićete spremni da razvijate sve, od jednostavnijih aplikacija, pa do onih kompleksnih koje uključuju rad sa podacima i to sve korišćenjem popularnog programskog jezika Swift.

Trajanje kursa

Kurs obuhvata 6-mesečnu intenzivnu školu, sa predavanjima u trajanju od 3 sata, 2 puta nedeljno.

Po završetku kursa, za polaznike koji ostvare odgovarajući nivo znanja, postoji mogućnost volonterskog rada/prakse u Cubes firmi u trajanju do 6 meseci, sa zvanjem Junior iOS developer, kako bi se steklo i praktično iskustvo u iOS programiranju, koje bi bilo korisno za buduće zaposlenje.

Da li je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Ovaj kurs ne zahteva nikakvo tehničko predznanje. Kursevi u Cubes IT Centru su usmereni na polaznike koji dolaze iz netehničke sredine. Koncept kursa je baziran tako da počinje sa osnovama, prema višim nivoima znanja do naprednih znanja koja su sva pokrivena praktičnim radom, tako da ljudi svih nivoa obrazovanja i različitih oblasti mogu da se prijave na kurs.
Međutim, kako za sve kurseve u Cubes IT centru, tako i za ovaj, svi kandidati pre upisa, prolaze kroz određene logičke testove, i test engleskog jezika (nije potreban napredni nivo znanja), kako bi se utvrdilo da li kandidat poseduje određene logičke sposobnosti da može da shvati koncepte programiranja.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs je za one koji žele vredno da rade u narednih godinu dana, koji zaista vide sebe kao programera zaposlenog u IT firmi, za one koji žele da nakon kursa nastave da unapređuju svoje znanje i ne odustaju od programiranja ako na prvom razgovoru za posao ne dobiju posao.

Cena kursa

U toku nam je popust na rane prijave, tako da cena kursa iznosi 1400Eur!

Postoji mogućnost plaćanja na rate, maksimalni broj rata je 12.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com