Testiranje softvera

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Laze Nančića 7, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
10 nedelja, 40 časova (2x2 nedeljno)
Vreme održavanja:
večernji
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Sad

5%
popust
CENA: 250 eur

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Web programiranje - ASP.NET MVC

Ono što ovaj kurs definitivno izdvaja od drugih su dve stvari: iskusni i veoma posvećeni predavači, koji detaljno prate napredak svakog polaznika, a naročito što se u okviru kursa radi na realnim aplikacijama koje se već primenjuju. Odmah nakon završenog kursa sam našao zaposlenje u jednoj novosadskoj IT kompaniji, tako da moja preporuka svakako ide ovom kursu.

27.08.2017. - Slavko


Web programiranje - ASP.NET MVC

Program školovanja SmartInIT kurseva obuhvata najpopularnije oblasti iz IT sveta, a tu spadaju programski jezici, široki spektar alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio.NET, C, C++, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET, Java). Pored toga, polaznik se upoznaje sa objektno orijentisanim principima, strukturama podataka, web programiranjem, bazama podataka, SQL programiranjem nakon čega polaznik stiče određenu kvalifikaciju i šansu da radi u savremenoj IT kompaniji, od početnog nivoa do vodećeg softverskog inženjera.

17.08.2017. - Zoran


Kurs Desktop programiranje prvenstveno preporučujem onima koji imaju iskustvo sa Windows formama. Kurs pruža odlično znanje u oblasti WPF aplikacije, kao i komunikacije kada su pitanju WCF servisi. Do sada nisam imala nikakvo iskustvo sa WPF-a aplikacijama, a izuzetno je traženo kada su u pitanju oglasi za posao. Nakon ovog kursa, javile su mi se nove ideje koje do sada nisam znala kako da realizujem kada je u pitanju Desktop programiranje. Sjajna atmosfera, predavači ljubazni, uvek spremni da svoje znanje i iskustvo prenesu na vas.

16.08.2017. - Danijela


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com