Kurs za grafički dizajn

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Radoslava Grujića 3 - Vračar, Beograd, prikaži na mapi
Datum početka kursa:
19.06.2019.
Trajanje kursa:
26 školska časa
Vreme održavanja:
celodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 29900 din

Opis kursa

 

Kurs za grafički dizajn

Grafički dizajner je zanimanje budućnosti, a ujedno i jedan od trenutno najtraženijih kadra na tržištu rada u svetu. Sveobuhvatni kurs za grafičkog dizajnera u “Božidarcu” pruža vam potrebne veštine za razumevanje ključnih oblasti dizajna. Sa detaljnim upoznavanjem osnovnih principa naučićete da profesionalno dizajnirate u štampanom i digitalnom formatu, kao i da steknete dragocene uvide u oblasti kreiranja logotipa, kreiranja slika, dizajniranja za web, tipografije i brendiranja. Posao grafičkog dizajnera ne poznaje granice i to je jedna najvećih prednosti ovog zanimanja. Možete raditi od kuće - honorarno, kao dodatni posao, ili u najprestižnijim marketinškim agencijama. Srpski dizajneri su naročito cenjeni zbog velikog znanja i konkurentne cene rada.

 

Dizajnirajte svoju karijeru na kursu za grafičkog dizajnera

Na kursu za dizajnere razvijaćete svoje veštine u standardnim aplikacijama Adobe paketa, Photoshop, Illustrator i InDesign - "sveto trojstvo" grafičkog dizajna. Počinjemo sa osnovnim prinicipima dizajna, njegovog značaja u savremenom svetu i kroz istoriju. Proučavaćemo najznačajnije primere u praksi, njihovu specifičnost i uspešnost u industriji. Otkrićemo vezu dizajna, marketinga, trgovine i pisihologije. Svaki grafički program izučava se detaljno sa brojnim zadacima i praktičnim vežbama. U svetu kreativne industrije promene se dešavaju u trenutku. Zato se uspešan grafički dizajner usavršava svakog dana.

 

Državni sertifikat koji potvđuje stečeno znanje

U prostorijama naše ustanove decenijama se održavaju različiti kursevi sa velikim brojem zadovoljnih polaznika. U moru neproverenih kurseva jedino u “Božidarcu” imate priliku da na državnoj instituciji steknete sertifikat na kursu za grafičkog dizajnera. Njega možete priložiti prilikom zaposlenja uz biografiju ili portfolio i samim tim povećati svoje mogućnosti za dobijanje posla. Takođe, nakon završene obuke za dizajnera pružamo mogućnost za dodatna usavršavanja i specijalističke seminare.

 

Učite dizajn od iskusnih stručnjaka

Grafički dizajn je složena oblast i zahteva mentora koji će vas usmeriti i pokazati kako da najlakše savladate materiju. Sa teorijom i praksom na kursu za grafičkog dizajnera upoznaće vas najveći profesionalci u svojoj oblasti. Naš tim profesora sastoji se od specijalista koji iza sebe imaju formalno obrazovanje, ali i praktično znanje i veliki broj uspešnih projekata. Maksimalno su posvećeni svakom polazniku, uvek otvoreni za pitanja i asistenciju. Iz svoje dugogodišnje karijere preneće vam najzanimljivije primere iz prakse, kako raditi svakog dana na sopstvenom usavršavanju i kako klijenta učiniti zadovoljnim. Preneće vam iskustvo rada od kuće, kao freelancer. Učiniće da časovi budu kreativni, a progam kursa efikasno savladan od strane svakog pojedinca.

 

Program kursa za grafičkog dizajnera obuhvata usavršavanje u sledećim oblastima:

Učenje osvnoh elemenata rada na programima iz Adobe paketa (Photoshop, Illustrator i InDesign)
Upoznavanje sa osnovama grafičkog oblikovanja
Tipografija u dizajnu i njena primena
LOGOTIP (izrada znaka ili simbola, piktograma i njihova primena)
Izrada plakata (osnovni elementi na plakatu, upotreba tipografije, ilustracije i fotografije)
Izrada vizuelnog identiteta i primena na stacionarni kancelarijski dizajn (vizitkarte, memorandumi, koverte)
Knjiga (dizajn korica sa upotrebom osnivnih grafičkih elemenata)

Vreme trajanja i dinimika obuke za grafičkog dizajnera


Upis na kurs za grafičkog dizajnera vrši se tokom cele kalendarske godine.
Uveli smo i razne mogućnosti plaćanja za sve polaznike
Takođe nudimo mogućnost plaćanja čekovima građana u 6 rata
Administrativnom zabranom do 6 rata
Kreditiranje (bez odlaska u banku, bez kamate do 12 meseci) na period od 3 do 36 meseci.

 

Nakon završetka kursa za grafičkog dizajnera polaznici odmah pronalaze posao!

 

Javna ustanova Božidarac je jedini nastavljač tradicije Narodnog univerziteta Božidar Adžija.

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com