Kurs iOS programiranja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 181, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
7 meseci
Vreme održavanja:
poslepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: 2000 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

Cilj je da naučite napredne koncepte programiranja za iOS platformu, upoznate se sa okruženjem za izradu aplikacija, kao i sa alatkama za razvoj, testiranje i distribuiranje vaših aplikacija koje napravite i time dobijete šansu da vaše aplikacije budu instalirane na milione iOS uređaja širom sveta. Kada se vaše aplikacije jednom nađu na App Store prodavnici, poslodavac će lako prepoznati kvalitet vašeg znanja koje ste stekli obrazovanjem u Cubes školi. Dodatno, svaka uspešno distribuirana aplikacija vam pruža odlične mogućnosti za zaradu.

Kroz kurs, steći ćete znanje o osnovama iOS aplikacija, njihovoj arhitekturi, dizajnu, kao i o brojnim drugim alatkama i tehnologijama (kao što su Cocoa Touch Framework, Xcode IDE, Core Data, MapKit, Core Location,...) neophodnim za uspešan razvoj i distribuiranje vaših aplikacija za iOS platformu.

Znanja i veštine koje steknete na ovom kursu učiniće vas idealnim kandidatom za zanimanje iOS Developer kao i relevantnim za veliki broj projekata u kojima biste bili zaduženi za izradu aplikacija za iOS.

Takođe, korisnici stiču znanje o verzioniranju koda i prolaze kroz kompletan proces razvoja aplikacije, od projektnog zahteva preko mockup-ova - do finalnog proizvoda.

Po završetku kursa, za polaznike koji ostvare odgovarajući nivo znanja, postoji mogućnost volonterskog rada/prakse u Cubes firmi u trajanju do 6 meseci, sa zvanjem Junior iOS developer, kako bi se steklo i praktično iskustvo u iOS programiranju, koje bi bilo korisno za buduće zaposlenje.

Da li je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Ovaj kurs ne zahteva nikakvo tehničko predznanje. Kursevi u Cubes IT Centru su usmereni na polaznike koji dolaze iz netehničke sredine. Koncept kursa je baziran tako da počinje sa osnovama, prema višim nivoima znanja do naprednih znanja koja su sva pokrivena praktičnim radom, tako da ljudi svih nivoa obrazovanja i različitih oblasti mogu da se prijave na kurs.
Međutim, kako za sve kurseve u Cubes IT centru, tako i za ovaj, svi kandidati pre upisa, prolaze kroz određene logičke testove, i test engleskog jezika (nije potreban napredni nivo znanja), kako bi se utvrdilo da li kandidat poseduje određene logičke sposobnosti da može da shvati koncepte programiranja.

Za koga je ovaj kurs?

Ovaj kurs je za one koji žele vredno da rade u narednih godinu dana, koji zaista vide sebe kao programera zaposlenog u IT firmi, za one koji žele da nakon kursa nastave da unapređuju svoje znanje i ne odustaju od programiranja ako na prvom razgovoru za posao ne dobiju posao.

Cena kursa

Cena kursa je 2000 Eur, za rane prijave obezbeđen je popust u iznosu od 30%! 

Postoji mogućnost plaćanja na rate,  maksimalni broj rata je 12. 

Termin:

Semestar: Septembar 2019

 

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com