Kurs Android programiranja

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar Mihajla Pupina 181, Novi Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
6 meseci
Vreme održavanja:
prepodnevni
Gradovi u kojima se kurs održava:
Novi Beograd

CENA: 2000 eur | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

  

Android kurs 

Kroz kurs Android programiranja naučićete da razvijate mobilne aplikacije za Android operativni sistem. Razvićete vašu prvu Android aplikaciju koju ćete i objaviti na Google Play store-u. Zastupljenost Android platforme iz godine u godine raste kao i broj mobilnih aplikacija za ovu platformu, s toga je potražnja za programerima sve veća i veća. 

Trajanje kursa

Trajanje kursa je 6 meseci intezivne škole, kurs se realizuje kroz tročasovnu nastavu tokom nedelje.

Nastava se realizuje radnim danima, utorkom i četvrtkom u prepodnevnom terminu od 09h do 12h.

Nakon završenog kursa, za kandidate koji postignu određeni nivo znanja, postoji mogucnost prakse-volonterskog rada u trajanju do 6 meseci, u kompaniji Cubes d.o.o., kako bi se steklo i praktično iskustvo, koje bi bilo korisno za buduće zaposlenje.

Kurs Android programiranja se sastoji od 3 velike celine:

1. Java programski jezik

Uvod u Java programski jezik, osnove programiranja u Javi. Uvod u objektno orijentisano programiranje i upoznavanje sa konceptima razvoja softwera. Potom se prelazi na viši nivo poznavanja programskog jezika Java i rad sa bibliotekama.

2. Android SDK

Upoznavanje sa Android SDK platformom, razvoj jednostavnijih Android aplikacija pomoću Java programskg jezika, potom izrada korisničkog interfejsa za Android aplikacije, povezivanje sa web servisima i Android SDK biblioteke

3. Praktičan rad

Razvoj mobilne aplikacije za Android platformu i objavljivanje na Google Play store

Cilj kursa

Cilj ovog kursa jeste mogućnost sticanja znanja u razvijanju različitih aplikacija za sve verzije Android OS, uključujući i poslednju Android platformu – Oreo 8.1. Veštine koje ćete ovde naučiti napraviće Vas spremnim da razvijate širok spektar aplikacija, od onih jednostavnijih, pa sve do kompleksnih zadataka, poput rada sa podacima, koristeći se aktuelnim programskim jezikom Java, kao i razvojnog okruženja Eclipse ili Android studio. Usvajajući nova znanja koja pruža ovaj kurs imaćete mogućnost da naučite napredne koncepte programiranja za Android OS, detaljnije se upoznate sa razvojnim okruženjem, i što je veoma važno, imaćete mogućnost učenja načina testiranja i distribuiranja aplikacija koje napravite.

Ono što ovaj kurs čini dodatno kvalitetnijim jeste da znanja i veštine omogućene kandidatima otvaraju mogućnost širokog spektra progamiranja za Android, ali i konkretna zanimanja iz oblasti Android programiranja. Izrada Android aplikacija, testiranje i razvoj Android programa na jednom mestu, čini da kurs plasira kompletnu paletu znanja koja će od Vas praviti veoma sposobnog, kompletnog Android Developer kandidata.

Da li je potrebno predznanje za ovaj kurs?

Kursevi u Cubes IT Centru su usmereni na polaznike koji dolaze iz ne-tehničke sredine. Koncept kursa je baziran tako da počinje sa osnovama, prema višim nivoima znanja do naprednih znanja koja su sva pokrivena praktičnim radom. Tako da ljudi svih nivoa obrazovanja i različitih oblasti mogu da se prijave na kurs.
Međutim, kako za sve kurseve u Cubes IT centru, tako i za ovaj, svi kandidati pre upisa, prolaze kroz određene logičke testove, i test engleskog jezika (nije potreban napredan nivo znanja), kako bi se utvrdilo da li kandidat poseduje određene logičke sposobnosti da može da shvati koncepte programiranja.

Cena kursa

Cena kursa je 2000 Eur, za rane prijave obezbeđen je popust u iznosu od 30%!

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com