ISTQB Advanced Level - Test Automation Engineer

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Bulevar cara Lazara 7, Novi Sad, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
01.07.2019.
Trajanje kursa:
3 dana
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 650 eur

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

ISTQB Certified Tester - Foundation Level

Sve pohvale za organizatore i predavača koji je na veoma stručan način, kroz iskustvo koje poseduje, preneo svoje znanje. Izuzetno koristan kurs koji mi je pomogao u daljoj sistematizaciji i boljoj organizaciji prilikom testiranja.

16.06.2017. - Bojana


ISTQB Certified Tester - Foundation Level

Ovaj kurs smo organizovali za ceo test tim u kompaniji, sa osnovnom idejom da svi prođu kroz objedinjenu priču o osnovama testiranja (uključujući definicije, procese, tehnike, metodologije), kao i da se poradi na usaglašavanju terminologije, imajući u vidu geografsku distribuiranost timova sa kojima radimo. Kurs se pokazao kao jako koristan, kako za one sa manje iskustva, tako i za iskusne testere koji su imali priliku da na jednom mestu dobiju zaokruženu priču sa dosta detalja i praktičnih primera. Posebna pohvala za predavača koji sigurno vlada materijom, podstiče diskusiju i u svakom trenutku je spreman da priču potkrepi primerom iz prakse. Neki od komentara testera koji su pohađali kurs: "Veoma dobro pripremljeno predavanje, predavač uspešno održava pažnju i većinu poglavlja potkrepi primerima u praksi." "Koncizan, koristan, primerima iz prakse protkan kurs koji je pružio potvrdu ispravnosti našeg načina rada i dao smernice za dalja unapređenja." "Vrlo dobar kurs za upoznavanje osnova testiranja sa odličnim predavačem koji daje mnoštvo praktičnih primera." "Odličan kurs, odličan predavač, jedino je po meni previse sabijen u tri dana, da traje dan ili dva duže bilo bi optimalno." "Opširan, dosta dobrih primera, koristiće u budućem radu. Takođe potvrda našeg rada u skladu sa standardima."

23.03.2017. - Aleksandar


ISTQB Certified Tester - Foundation Level

ISTQB kurs mi je dosta značio da sistematizujem dosadašnja iskustva u testu, klasifikujem faze/metode/vrste/modele testiranja, usvojim dobre prakse, proširim stručni rečnik i koristim standarde i termine.

22.03.2017. - Olivera


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com