Adobe Photoshop

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Obilićev venac 18/IV, TC City Passage, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
24.09.2018.
Trajanje kursa:
18 časova (6 termina) pon/sret/pet 19:30h-22:00h
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 18800 din

Opis kursa

Adobe Photoshop je najpopularnija raspoloživa aplikacija za obradu slika na PC i Macintosh računarima.

Uprkos snažnoj konkurenciji velikog broja programa, od praktično besplatnih do onih koji koštaju nekoliko hiljada dolara, Adobe Systems, Inc. je jednom objavio da Photoshop drži više od 80 procenata tržišta softvera za obradu slika, s tim što ovaj broj još uvek raste. Ovo čini Photoshop četiri puta popularnijim od svih njegovih konkurenata zajedno. Kada je u pitanju profesionalna obrada slika, Photoshop ne samo da
vodi na tržištu, već je, može se reći i jedini.

Istorijski nesrazmerna tržišna prednost Photoshopa podstiče Adobe da reinvestira u Photoshop i da redovno poboljšava - čak i temeljno renovira - njegove mogućnosti.

Usled ovoga, Photoshop jaše na sopstvenom talasu dominacije u branši, koji sam i pokreće. On nije uvek bio najbolji program za obradu slika, a nije ni najstariji. Ali, njegov jednostavan interfejs, kombinovan sa nekoliko izvanrednih osnovnih funkcija, učinio ga je hitom od trenutka kada je prvi put izašao na tržište.

Više decenija kasnije - zahvaljujući značajnim finansijskim injekcijama i visokokreativnim rešenjima Adobeovih programera i autora Photoshopa - Photoshop se razvio u najpopularniji program svoje vrste.

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com