Pripreme za IELTS

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dečanska 2, V sprat, stan 13, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
4 nedelje
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd

CENA: 30000 din | Moguće je plaćanje na rate.

Opis kursa

 

 

Želiš da se upišeš na osnovne ili postdiplomske studije u inostranstvu?

Planiraš da se preseliš, živiš i radiš u zemlji engleskog govornog područja?

Onda je potrebno da polažeš: IELTS

GRUPNE PRIPREME (4 NEDELJE) POČINJU 03/06/2019

                                                                                       

IELTS je međunarodni ispit iz engleskog jezika koji je kreirao Cambridge i jedan je od najpopularnijih ispita na svetu.

Samo prošle godine ovaj ispit je polagalo 3 000 000 ljudi!

 

Njegovi rezultati, koji su validni dve kalendarske godine (za razliku od Cambridge English ispita koji su trajni), mogu se koristiti za zaposlenje ili studiranje u inostranstvu. Pripreme za IELTS se u Centru za jezičku edukaciju Queen Victoria Education održavaju već dugi niz godina, drže ih profesori koji su i sami polagali neke od međunarodnih ispita i veoma se ponosimo činjenicom da svi naši polaznici ostvaruju željene rezultate na svojim polaganjima. 

 

IELTS ima 2 modula, General i Academic. Testiraju se četiri jezičke veštine: Writing, Speaking, Listening i Reading.

Rezultati predstavljaju ukupni skor na svim delovima ispita (čitanje, slušanje, pisanje i govorenje) i prikazuju se u takozvanim „opsezima“ (bands) od 0 do 9, pri čemu je 0 znak da kandidat nije ni pokušao da uradi zakazani ispit. Najviša ocena koju je moguće ostvariti je 9. Testiranje traje 2.5 sata i organizuje se najmanje dva puta mesečno u toku godine.

IELTS Acadimic je prvenstveno namenjen onim kandidatima koji žele da pohađaju osnovne ili postdiplomske studije ili da rade u zemljama engleskog govornog područja. Univerziteti najčešće traže da kandidat ostvari ocenu 7 ili više. Savetujemo te da se pre početka priprema detaljno informišeš o ukupnoj oceni tj. ocenama po veštinama koja ti je potrebna za upis na željene studije.

IELTS General je potreban onim osobama koje nameravaju da emigriraju u zemlje engleskog govornog područja (Veliku Britaniju, Australiju, Kanadu i Novi Zeland), kao i onima koji bi da pohađaju treninge i obuke nižeg akademskog nivoa. Ocena koja je kandidatu potrebna u ove svrhe varira od zemlje do zemlje i važno je da se informišeš na sajtu ambasada ovih zemalja.

Časovi pripreme su indiviudualni, poluindividualni i grupni, temeljni, i kreirani
 prema potrebama polaznika.

Kako izgledaju INDIVIDUALNE pripreme u našem centru?

Prvi korak je dijagnostičko testiranje. Kandidat radi test veština, kreiran po uzoru na IELTS. Analizom rezultata, možemo da ocenimo razvijenost svake veštine, da ga uporedimo sa vrednostima koje su potrebne kandidatu i da na osnovu toga predložimo optimalno vreme potrebno za pripremu ispita.

Za svakog polaznika se kreira detaljan program, prati se i usmerava rad kandidata, radi se na podizanju opšteg nivoa jezika, vežbaju različiti tipovi zadataka, a zatim prelazi na usvajanje formata testa. Koristimo zvanične udžbenike i autentične materijale za pripremu.

Tokom priprema profesori rade sa đakom tehnike čitanja i anlize teksta, strategije i taktike polaganja testa i upravljanja vremenom. Naredni korak je simulacija ispita. IELTS se radi u realnim ispitnim uslovima i vremenu predviđenim za polaganje. Ovo pomaže studentima da se bolje pripreme i da smanje tremu. Rezultati simulacije nam pomažu da u ukažemo kandidatu na aspekte koje bi trebalo da popravi pre samog polaganja.

 

Cena časova:

 


Cena zavisi od intenziteta pohađanja priprema. Cena časa od 90 minuta je:

 

22 EUR ukoliko se nastava pohađa jednom nedeljno

 

20 EUR ukoliko se nastava pohađa dva puta nedeljno

 

18 EUR ukoliko se nastava pohađa 3 ili više puta nedeljno

 

                                                              

  

Kako izgledaju POLUINDIVIDUALNE I GRUPNE pripreme u našem centru?

Prvi korak je isti kao i kod individualnih priprema, dijagnostičko testiranje. Kandidat radi test veština, kreiran po uzoru na IELTS. Analizom rezultata, možemo da ocenimo razvijenost svake veštine, da ga uporedimo sa vrednostima koje su potrebne kandidatu i da na osnovu toga predložimo odgovarajući program priprema (PAKET 1 i PAKET 2). 

PAKET 1 je namenjen polaznicima koji su dostigli potreban nivo znanja koji im je potreban za polaganje ispita, i sa kojima je potrebno raditi na usvajanju ispitnog formata i strategija polaganja. Radi se u malim grupama (od 2-6 polaznika). 

INFO:

- Fond časova: 12 po 90 minuta

- Trajanje: 4 nedelje

- Intenzitet pohađanja nastave: 3 x nedeljno

- Bonus: 4 sata online konsultacija sa profesorom

CENA: 17000 RSD

 

Upis traje do 31/05/2019

Nastava počinje 03/06/2019 i traje do 28/06/2019! 

 

PAKET 2 je namenjen polaznicima sa kojima je potrebno raditi kako na usvajanju ispitnog formata i strategija polaganja, tako i na podizanju nivoa razvijenosti jezičkih veština. Radi se u malim grupama (od 2-6 polaznika).

 

INFO:

- Fond časova: 20 po 90 minuta

- Trajanje: 7 nedelja

- Intenzitet pohađanja nastave: 3 x nedeljno

- Bonus: 6 sata online konsultacija sa profesorom

CENA: 24000 RSD

 

Upis traje do 31/05/2019

Nastava počinje 03/06/2019 i traje do 19/07/2019! 

 

U Queen Victoria Education polaznik će dobiti  i sve informacije u vezi sa prijavom ispita, procedurom polaganja i svu ostalu neophodnu pomoć. Uverite se i sami!

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com