Priprema za polaganje IELTS ispita

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Dositejeva 1/a, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Trajanje kursa:
27 školskih časova
Vreme održavanja:
Gradovi u kojima se kurs održava:
Nova Pazova, Beograd

CENA: 25000 din

Opis kursa

 

 

1_755.jpg

2_755.jpg

Ako planirate da studirate ili živite u inostranstvu, onda je IELTS pravi ispit za vas. Izaberite Modern English School i položite IELTS sa uspehom.

IELTS (International English Language Testing System) je međunarodno priznat ispit koga prihvataju brojni univerziteti u Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu, Kanadi i Sjedinjenim Američkim Državama. IELTS procenjuje sposobnost kandidata da uči ili da se obučava na engleskom jeziku.

Svake godine preko milion ljudi polaže IELTS ispit.

AKADEMSKI ILI OPŠTI?

Kandidati mogu da se opredele da polažu Akademiski (Academic) ili Opšti (General Training) tip IELTS ispita u delu čitanje i Pisanje. Akademski IELTS ispit se preporučuje onim kandidatima koji žele da studiraju na nekom od univerziteta u inostranstvu dok je OPŠTI IELTS ispit namenjen polaznicima koji žele da dovrše srednjoškolsko obrazovanje u zemlji engleskog govornog područja, zatim kandidatima koji učestvuju u programima obuke osoblja, kao i u svrhe imigracije.

Profesori u Modern English School podučavaju polaznike neophodnim tehnikama za polaganje ispita. IELTS je moguće polagati dva puta mesečno u Britanskom kulturnom centru u Beogradu. Rezultati ispita se dobijaju 13 dana nakon polaganja.

 

tacnik.jpgTrajanje kursa: 27 školskih časova

 

Cena obuhvata:

tacnik.jpgUPIS NA IELTS KURS

tacnik.jpgPOHAĐANJE KURSA ENGLESKOG JEZIKA ZA PRIPREMU IELTS ISPITA

tacnik.jpgREDOVNE KONSULTACIJE SA PROFESORIMA

tacnik.jpgČASOVE SA INOSTRANIM LEKTOROM

tacnik.jpgPOLAGANJE MOCK ISPITA

4_755.jpg

DA LI STE ZNALI?

SVI ONI KOJI POSEDUJU ODGOVARAJUĆU STRUČNU SPREMU I POLOŽEN IELTS ISPIT OCENOM 6.5 I VIŠOM, MOGU PREDAVATI U NIŽIM RAZREDIMA OSNOVNIH ŠKOLA!

5_755.jpg

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com