Priprema za IELTS

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
Maršala Birjuzova 16/I, Beograd, prikaži na mapi
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
17.12.2018.
Trajanje kursa:
12 x 90 minuta/ mesec
Vreme održavanja:
prepodnevni, poslepodnevni, termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Beograd, Novi Beograd

10%
popust
CENA: 13450 din | Moguće je plaćanje na rate.

Povratak na opis kursa


Iskustva polaznika

Ostavite vaše iskustvo

Podelite iskustvo sa ovog kursa

Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za Merryland školu. Izlaze u susret svakom zahtevu i trude se da se maksimalno prilagode našem slobodnom vremenu. Grupe za CPE su male 2-3 ljudi i radi se punom parom. Prof. Vladica redovno kinji studente za domaći pa isti mora redovno da se radi. Osim toga jako pozitivan gospodin koji odiše harizmom i znanjem. Tople preporuke.

13.07.2018. - Miloš


Priprema za FCE/CAE/CPE

Prvobitno sam se odlučila za Merryland jer su mi izašli u susret vezano za termine priprema za FCE. Kada sam krenula na časove, bila sam oduševljena organizacijom i pozitivnom energijom koja je bila prisutna od samog početka pa do kraja priprema. Moram da pohvalim prvo profesorku Milenu bez koje sada ne bih imala sertifikat i da joj se zahvalim za svaku kritiku, savet koji je delila proteklih nekoliko meseci. Sve pohvale za školu, a ja se nadam da ću se uskoro vratiti na pripreme u Merryland kako bih polagala za viši kurs i stekla još veće znanje.

11.07.2018. - Maša


Priprema za TOEFL

Sve pohvale za školu Merryland! Za školu sam saznala preko interneta i prezadovoljna sam. Prvo sam išla na grupne časove kod profesorke Jelene i nakon dva meseca pripreme ostvarila rezultat 87/120, što je bilo za bod ispod potrebnog rezultata za upis na odabrani fakultet. Posle šestomesečne pauze i ne korišćenja engleskog jezika vratila sam se u Merryland sa željom da ponovo polažem TOEFL test, u tome mi je puno pomogla profesorka Irena Tomić. Imala sam mnogo manje vremena da se pripremim za test, ali uz individualne časove uspele smo! Smaram da je profesorka Irena pre svega jako profesionalna kao i njena škola, posvećena i uvek spremna da izađe u susret i pomogne! Ostvarila sam rezultat od 94/120 i presrećna sam! Takođe, tu su i veoma ljubazne devojke iz tima, koje su uvek tu za bilo kakvu infomaciju!

22.06.2018. - Ana


Priprema za IELTS

Sve pohvale za skolu i profesorku Mariju Filipović! Imala sam 1,5 mesec da se pripremim za IELTS i dobijem najmanje ocenu 6, da bih mogla da pohađam master studije koje sam upisala. Mesec dana sam išla na grupne časove, a ostatak do ispita sam radila individualno sa prof Marijom. Dobila sam 7 i prezadovoljna sam! Što se tiče samih časova odlično su organizovani, profesorka posvećena i temeljna, dobijate dovoljno materijala i domaćeg za rad. Svi u školi su vrlo prijatni i ljubazni! Još jednom sve preporuke za Merryland!

15.06.2018. - Katarina


Priprema za FCE/CAE/CPE

Sve pohvale za Merryland! Izuzetni profesori, organizacija i plan rada. Uspeh je zagarantovan, posebno uz profesora Vladicu kod koga je i smeh poželjan kao izuzetan podsticaj za produktivan rad na času! Tople preporuke:)

12.06.2018. - Isidora


Letnji intenzivni konverzacijski kursevi engleskog jezika

Sve pohvale za Меrryland, direktorku Irenu i maksimalno profesionalne saradnike. Početni nivo sam polagala kod prof. Jelene Grbin a apper - B2 kod profesorke Marije Krnjajić. Nastava je odlično organizovana. Pre prelazka na narenu lekciju, obavezno se, kroz timski rad , proverava domaći, otvoreno razgovaramo o onome što nas buni i što nam nije jasno. Satnica se izuzetno poštuje i nikada nije bilo kašnjenja od strane profesorki. Profesorke su izuzetne. Maksimalno su se sve vreme trudile i imale puno strpljenja. Nesebično su se trudile da nam objasne ono što nije jasno i imale se puno strpljenja za našu nestrpljivost. Za ovu školu sam se odlučila jer moja ćerka ide duže vreme kod profesorke Jovane sa čijim smo radom, takođe prezadovoljni. Posebno bih pohvalila Jelenu koja je uvek izlazila u susret sa rasporedom termiima i izborom profesora . Takođe sve pohavle za Emiliju, Ivanu i Antonelu. Želim vam još puno polaznika i uspeha. Porodica Grbić.

30.05.2018. - Tatjana


Letnji intenzivni konverzacijski kursevi engleskog jezika

Sve preporuke za školu. Družimo se skoro osam meseci. Napredak i rezultati su tu zahvaljujući divnoj profesorki Mileni. Za osam meseci napravila sam samo jedan izostanak. Nije lako održati pažnju i ostati sve vreme podjednako motivisan, ali uz Mileninu kreativnost radujete se i nestrpljivo iščekujete svaki naredni čas. Tu je i sekretarijat koji maksimalno izlazi u susret u vezi svih tehničkih pitanja.

29.05.2018. - Slavica


Priprema za TOEFL

Kada sam odlučila da počnem sa pripremama za TOEFL imala sam nešto malo više od mesec dana do samog ispita. Iako sam još ranije čula odlične komentare o Merryland školi, sticajem okolnosti otišla sam u jednu drugu školu. Ipak, ta škola mi nije ulivala poverenje i odlučila sam se da kontaktiram uveliko nahvaljenu Merryland školu. Prvi utisak koji sam stekla u razgovoru sa veoma prijatnim devojkama iz tima nije izneverio ;) uz časove sa profesorom Vladicom, za manje od mesec dana, umesto planiranih 90, dobila sam 105 poena. Najtoplija preporuka svima koji žele kvalitetan, praktičan, efikasan i pouzdan put sticanja znanja i setifikata!

15.05.2018. - Jelena


Priprema za TOEFL

Profesor Vladica daje dobre savete za polaganje TOEFL ispita. Sve preporuke za školu.

15.05.2018. - Nikola


Priprema za TOEFL

Išla sam na individualne časove u Marryland nešto malo duže od mesec dana kako bih se spremila za TOEFL. Tokom pripreme su mi igrom slučaja časove držale dve profesorke i obe su bile sjajne. Škola je dobro organizovana, izlaze u susret skoro u svakom slučaju, brzo odgovaraju, konkretni su i jasni. Još jednom ponavljam - profesorke inzvanredne. TOEFL položila 113/120 tako da se to vidi i po rezultatima. Sve pohvale

10.05.2018. - Teodora


Podelite iskustvo sa ovog kursa

Podelite svoje iskustvo sa kursa sa posetiocima sajta Kursevi.com i pomozite drugima da izaberu najbolji kurs za sebe! Molimo Vas da pružite što više detalja o samom kursu i organizatoru. Veliko hvala!
Pročitajte smernice za postavljanje iskustava.

Sva polja su obavezna.
=Sajt Kursevi.com zadržava pravo da ne objavi bilo koje iskustvo za koje ne smatra da će biti korisno ili prigodno za posetioce o čemu će pisac komentara biti obavešten.

Povratak na opis kursaPrilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com