Onlajn kurs engleskog jezika

Opšte informacije

Organizator:
Adresa:
, Beograd
Sajt organizatora:
Datum početka kursa:
Možete se upisati u bilo kom trenutku i odmah krenuti sa učenjem
Trajanje kursa:
Neograničeno
Vreme održavanja:
termini po dogovoru
Gradovi u kojima se kurs održava:
Online - putem interneta

CENA: 3999 din

Opis kursa

 

English Lane je onlajn škola koja omogućava upis uz koji dobijate pristup svim kursevima koji su dostupni kao i mogućnost učestvovanja u grupnim onlajn časovima. To znači da se vi ne upisujete na jedan kurs, već sve kurseve i možete pohađati više kurseva istovremeno.

Pun pristup platformi za učenje dobijate plaćanjem mesečne članarine.

Kursevi trenutno dostupni u onlajn školi English Lane

Početni engleski

Početni engleski je kurs namenjen je pre svega početnicima (koji nikada nisu učili engleski jezik) ili onima koji su davno učili i žele da krenu na pravi način. Kurs počinje od alfabeta, i kroz seriju lekcija, interaktivnih vežbanja i praktičnih zadataka, kurs vam omogućava da naučite veliki broj reči, savladate osnove gramatike engleskog jezika i naučite mnoštvo korisnih fraza i izraza koji se koriste u svakodnevnoj komunikaciji. Ovaj kurs predstavlja aktivnost za A1-A2 nivo, ali ga mogu pohađati svi koji su zainteresovani.

Vremena u engleskom jeziku

Ovaj kurs namenjen je svima koji žele da nauče ili obnove svoje poznavanje glagolskih oblika koji se koriste u engleskom jeziku. Poznavanje vremena u engleskom je neophodan deo učenja i predstavlja idealnu osnovu za napredovanje i usavršavanje engleskog. Ovaj kurs kroz 15 modula i preko 100 aktivnosti omogućava vam da naučite osnove a zatim redom učite vremena na organizovan način. 

Nedeljne lekcije

Nedeljne lekcije predstavljaju način učenja koji kombinuje sve četiri jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i konverzaciju) i pomaže vam da učite razne aspekete jezika. Svaka lekcija uključuje tekst sa pitanjima za razumevanje, gramatičku lekciju i vežbanja, vokabular lekciju i vežbanja, dodatna vežbanja kao i pisane zadatke i zadatke čitanja. Ovakva kombinacija vam omogućava da radite na svim aspektima usavršavanja jezika. Omogućeno je jednostavno praćenje urađenih aktivnosti. Ove lekcije su prilagođene polaznicima kojima je trenutni nivo poznavanja engleskog jezika od A2 do B2 nivoa.

 

 

Lekcije

Ovaj deo služi kao referenca za sve što vas zanima u vezi sa engleskim jezikom. Svaka lekcija ima detaljna objašnjenja (na srpskom jeziku), primere (sa prevodom) kao i audio fajlove gde možete odmah čuti izgovor.

Gramatička i vokabular vežbanja

Skup vežbanja na jednom mestu omogućava vam jednostno vežbanje individualnih segmenata jezika bez dodatnih aktivnosti koje su uključene u kurseve. Ovakav način vežbe je idealan kada imate jako malo vremena, a ipak želite da uradite bar neko vežbanje za taj dan.

Celokupan program je zasnovan na principu individualizacije pristupa i nema jednog programa za sve već se škola prilagođava tebi. Onlajn škola je tako zasnovana da svojim članstvom otključavaš bukvalno sve dostupne sadržaje a onda uz komunikaciju sa profesorom radiš na onim materijalima koji su tebi zanimljivi i koji će ti omogućiti najbrži napredak ka zacrtanom cilju.

Onlajn časovi

Onlajn časovi su idealno mesto za praktičnu primenu svega naučenog. Osim dodatnih objašnjenja, interaktivnih igara i praktične primene jezika, onlajn časovi u školi English Lane vam pružaju mogućnost da aktivno koristite jezik u razgovoru sa strancima. Na časovima konverzacije sa nama su profesori engleskog kojima je maternji jezik engleski. Uz komunikaciju sa njima, vi dobijate savršen primer govornog jezika kao i priliku da pokažete vašu veštinu komunikacije na engleskom jeziku.

Upis

Imajući u vidu da je škola onlajn a da su programi potpuno fleksibilni i individualizovani, možete se upisati u bilo kom trenutku i odmah krenuti sa učenjem

Iskustva polaznika

Prilikom informisanja i/ili prijavljivanja na kurs pozovite se na Kursevi.com